PARTYINFO

 

LOOK BETTER NAKED

Datum konání:
25.06.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Alan X, Texx, Rob Smile
Live:
Sandra Edvards (vokalistka)
Info:
http://www.mecca.cz
Popis:
hodně žhavá show, k nepoznání přestavená Mecca, speciální světla a zvuk
start 22:00, vstup 290/390 CZK, VIP 500 CZK
Line-up:
22.00-23.30 Rob Smile
23.30-1.00 Texx
1.00-4.00 Alan X (XTRAX, Londýn)
4.00-6.00 Rob Smile vs. Texx

all night long live vocals by Sandra Edwards
chillout: Daddy & Floyd
 
 
LookBetterNaked: line-up, biografie Alana X
Již jen posledních pár dní zbývá do sobotní LookBetterNaked, která tentokrát proběhne pod taktovkou Alana X a Sandry Edwards jako tzv. White Party.
 

O co jde? Celá Mecca se zahalí do bílé – dekorace, sloupy, strop, DJ pult. Bílá jako symbol čistoty léta bude i symbolem této noci!  To ale není zdaleka vše – slovo white je zaklínadlem i pro návštěvníky! Ti totiž přispívají k exkluzivitě noci tím, že dorazí taktéž barevně sladěni a to alespoň částí oblečení.
 
Na oplátku se mohou těšit na skutečně výjimečný večer. Alan X předvedl před tradičně vyprodanou Meccou své kvality již jednou, Sandra Edwards přijíždí do východní Evropy poprvé a naprosto exkluzivně.
 
Pro dokonalý zážitek bude v klubu posílen již tak kvalitní sound system a výrazně rozšířen světelný park. LookBetterNaked si pochopitelně nelze představit ani bez provokativních performance po celou noc...
 
Na závěr upozorňujeme, abyste si běžné či VIP vstupenky zakoupili v Twin Café v Novém Smíchově či obchodě Retro v Paláci Flóra nebo si je alespoň rezervovali na adrese stepan@lookbetternaked.cz s dostatečným předstihem. Předejdete tak nejen zklamání před plným klubem (kapacita bude opět omezena), ale i případné frontě, neboť budete mít přístup VIP vchodem. (Platí pro majitele VIP vstupenek.)

A kdo je vlastně ALAN X?

Přestože nás Alan zaujal jako jeden z nejzábavnějších londýnských DJů, jeho kariéra odstartovala paradoxně v Německu, kde žil se svými rodiči. Návrat do tehdy již pořádně rozjeté Anglie ho však nerozhodil, obrovská konkurence v dnes již legendárních klubech jej naopak donutila pořádně ukázat své schopnosti. Začal vlastním klubem v Sheffieldu, Londýn pak dobyl svými sety v klubu Pleasure Zone. Nikdy nezahálel ani ve vlastní tvorbě – spolupracoval na skladbách Set Me Free a So In Love, které se dostaly na první místa americké a britské hitparády, což již něco napovídá o jeho talentu. Dnes je pravidelným hostem klubů a festivalů po celé Anglii, Austrálii, ale i v USA, kam ho pozval například Danny Tenaglia. Každé léto pak pravidelně vyráží spolu s kompletní DJsou špičkou na Ibizu, kde jej můžete vídat i v superklubech jako Privilege.
Je nám proto skutečně velkou ctí, že Alan vyslyšel doporučení Miss Behavin, kterou atmosféra minulé LookBetterNaked nadchla natolik, že málem neodletěla, a nechal být své pravidelné noci v londýnských klubech Barcode, Crash a Heaven i práci na své nové desce...ALAN X is comming to LookBetterNaked! A co vy?!

 
Šestá LookBetterNaked bude White Party!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016