PARTYINFO

 

LOOK BETTER NAKED

Datum konání:
25.06.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Alan X, Texx, Rob Smile
Live:
Sandra Edvards (vokalistka)
Info:
http://www.mecca.cz
Popis:
hodně žhavá show, k nepoznání přestavená Mecca, speciální světla a zvuk
start 22:00, vstup 290/390 CZK, VIP 500 CZK
Line-up:
22.00-23.30 Rob Smile
23.30-1.00 Texx
1.00-4.00 Alan X (XTRAX, Londýn)
4.00-6.00 Rob Smile vs. Texx

all night long live vocals by Sandra Edwards
chillout: Daddy & Floyd
 
 
LookBetterNaked: line-up, biografie Alana X
Šestá LookBetterNaked bude White Party!
Oblíbená party Look Better Naked hlásí již své šesté pokračování. Tentokrát zahraje mimo jinými Alan X a zaspívá Sandra Edvards.
 

Prémiová housovka LookBetterNaked, která se za účasti Alana X a zpěvačky Sandry Edwards z projektu Happy Clappers uskuteční v sobotu 25.června v Mecce, přináší do klubů další novinku. Uskuteční se totiž jako tzv. White Party...

O co jde? Celá Mecca se zahalí do bílé – dekorace, sloupy, strop, pódium, bary, všude bílé růže a balónky. To ale není zdaleka vše – slovo white je zaklínadlem i pro návštěvníky! Ti totiž přispívají k exkluzivitě noci tím, že dorazí taktéž barevně sladěni a to alespoň částí oblečení.

Na oplátku se mohou těšit na skutečně výjimečný večer. Alan X předvedl před tradičně vyprodanou Meccou své kvality již několikrát, Sandra Edwards přijíždí do východní Evropy poprvé a naprosto exkluzivně. Pro dokonalý zážitek bude v klubu posílen již tak kvalitní sound system a výrazně rozšířen světelný park. LookBetterNaked si pochopitelně nelze představit ani bez provokativních performance po celou noc...

Na závěr upozorňujeme, abyste si běžné či VIP vstupenky zakoupili v Twin Café v Novém Smíchově či obchodě Retro v Paláci Flóra nebo si je alespoň rezervovali na adrese stepan@lookbetternaked.cz s dostatečným předstihem. Předejdete tak nejen zklamání před plným klubem (kapacita bude opět omezena), ale i případné frontě, neboť budete mít přístup VIP vchodem.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016