PARTYINFO

 

STODOLA 2005

Datum konání:
10.06.2005 - pátek
Místo konání:
Nová Ves - U Sokola
DJs:
Wega (bukanyr.cz), Radio (golfo), Bo.dan (bukanyr.cz/roxy), Airto (golfo,roxy) + Tomato (vocals), support: Radim (hapu)
Popis:
start 19:00, vstup 100 CZK
Line-up:
20:00 – 22:00 dj Radim (hapu bar)
22:00 - 23:30 dj Wega (bukanyr.cz, roxy)
23:30 - 01:00 dj Radio (golfo, roxy)
01:00 - 02:30 dj Airto (golfo)
02:30 - 04:00 dj Bo.dan (bukanyr.cz) 04:00 - 06:00 djs ping pong
 
 
Rozhovory s Airtem, Bo.danem, Radiem a Wegou
Stodola 2005 se představuje
A je to tady, další díl pestrého mejdanu Stodola se již neodvratně blíží. Minulý, první ročník této akce se celkem vydařil a my vám po roce znovu přinášíme tento mejdan v novém prostředí. Předchozí akce se konala opravdu ve stodole, tato bude koncipována do typického prostředí venkovského sálu nacházejícího se přímo v srdci zájezdního hostince.
 

Součástí objektu je velký dvůr, na kterém je také 4 stovky let stará stodola, kterou vzhledem k  jejímu věku využijeme pro party snad již příští rok.  Přesto jsme neodolali a připravili pro vás jednu z dalších nezapomenutelných nocí pořádaných týpkama z Golfo a Mejdanyzm.

A co vás tedy čeká a nemine? Bude to pan starosta Wega, který zastoupí bývalého starostu Haberlanda a jeho vesnická cháska ve složení Radio, Airto + Tomato (vocals), Bo.dan a Radim. Tito pánové vás jistě potěší svým neobvyklým přístupem k řízení této středočeské vísky.  

Na rozlehlém dvoře, říkejme mu chill out "one", si můžete dáti nějakou tu mňamku na grilu od pana velkostatkáře Bohouše, turecký čaj od velkohubého Peeta a do desáté večerní si poslechnout set eklektického nádeníka Radima . Chill out "two" bude v hospodě pod sálem a také tady si budete moci dát něco dobrého od pana Bohouše a ráno si tu můžete objednat vydatnou snídani.

A co se bude dít v sále? Bude zde hrát naše cháska v čele se starostou Wegou. Koktejly vám bude míchat čeledín a zkušený barman v jedné osobě pan Ondřej. Na baru bude pro vás připraven výčep s plzeňskou dvanáctkou.

Sál bude vyzdoben dekoracemi, vybaven scannery, světly a náležitě ozvučen. Vám tedy nezbývá než zahodit v pátek 10.června všechno své nářadí, zaparkovat traktor a vytáhnout fungl nový povoz, osedlat koně a vyrazit do sousední Nové Vsi na rozjetou veselici.

Info: www.golfomusic.cz

 
Vyjádření k neúčasti M. Haberlanda
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016