PARTYINFO

 

POHIP.COM #10

Datum konání:
20.05.2005 - pátek
Místo konání:
Ústí nad Labem - Apollo
DJs:
Five (Brno)
Live:
Task Force (UK), Notes From Prague (Praha), Coupé (Teplice), Společná Terapie (Teplice)
Info:
http://www.pohip.com...
Popis:
předprodej: Teplice - Street system sk8 shop, Ústí nad Labem - Swis Sk8 shop, Litoměřice - Knihovna K.H.Máchy
vstup 190/250 CZK, start 20:00
 
 
Pohip.com #10 s Task Force (UK)
Čeká nás další vydání akce POHIP.COM #10 tentokrát 20.5.2005 v Apollu v Ústí nad Labem. Po POHIP.COM #9, kdy jste měli možnost vidět a hlavně slyšet MC Freestyle z USA, k nám zavítá další jméno tentokráte evropského formátu, TASK FORCE z Velké Británie.
 

Bratrské duo do Čech zavítá již poněkolikáté, z předešlých vystoupení připomeneme HH kemp 2002, Mystic SK8 cup 2002 nebo HH kemp 2004 a ani tentokrát Vás nepřipraví o svou osobitou a našláplou show.

Pro ty z vás, kteří to mají blíž do Brna, je tu možnost vidět je ve čtvrtek 19.5.2005 v klubu Fléda. Více na www.fleda.cz.

Dále se můžete těšit na živý koncert v podání Notes From Prague, což je pražská partička, která jako jedna z mála hraje na živé nástroje.

Projekt NFP se skládá ze 4 členů. Maykee, tvůrce instrumentálek společně s DJ Negativem, který je nejvíce viditelný na koncertech s Antwim, frontmanem projektu, rodákem z Philadelphie, rapujícím anglicky. Čtvrtým, dalo by se říct stínovým členem, je Maykeeho bratr David Chvátal, který se stará o grafiku, design a točí do projektu videoklipy a navíc respekt za SK8 videa.

O poslech se postará brněnský DJ Five, kterého jste již na našich akcích měli možnost vidět.

Jeho kvalitu dokládá několik vysokých umístění v lokálních i mezinárodních DJs battlech: rok 2004 ITF Czech and Slovak rep. - vyhrál snad všechno, 2004 ITF Europe - 2. místo (scratching, beat juggling), 2004 ITF World final - 5. - 8. místo (advancement class).
Více na www.djfive.com.

Z teplických kapel se představí COUPÉ a SPOLEČNÁ TERAPIE.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016