PARTYINFO

 

STYLE DANCE 2

Datum konání:
27.05.2005 - pátek
Místo konání:
Liberec - Adria
DJs:
Fun (Sever sound), Daho & Ginger (Nula2), Element (Strobe booking), Verrumal (B.L.B. crew), Snek, Sanny (oba Sever sound)
Info:
http://www.sewer.techno.cz
Popis:
start 20:00, vstup 70 CZK
 
 
Rozhovor s DJem Funem
Style Dance ve větších prostorech klubu Adria
Po úspěchu prvního dílu Style Dance se rozhodli promotéři z agentury Clube Production znovu potěšit liberecké clubbery a připravit pro ně večírek v režii DJ Funa. A to znamená jediné - celý večer bude patřit houseovým rytmům. Navíc se místo konání akce přesouvá do větších prostor libereckého klubu Adria, který se nachází v samém centrum Liberce. Vybavení klubu je na vysoké úrovni, a tak se můžete těšit na skvělý zvuk a světla.
 

A na koho dalšího se můžete těšit? Především na jablonecké "murderboys" Daha a Gingera, kteří ovšem tentokrát nebudou věrni své přezdívce a připraví si pro vás směs oldschool houseu a raritních desek. Dalším hostem je pražský DJ Element, který hraje pod křídly bookingu Strobe a již jste ho mohli slyšet v Liquidu v Liberci na mejdanu B.L.B crew na podzim minulého roku. I on si pro vás připravil směs houseu a tech houseu.

Ráno bude patřit DJi Verrumalovi, který vše uzavře ve správném stylu a tempu. Naopak otevírat celý večer bude dvojice DJs Snek a Sanny, kteří patří k hudebnímu serveru Sever.techno.cz. A kdy vše vypukne? Start je naplánován na pátek 27.května 2005 ve 20.hodin.

Profil DJe Funa

Počátky jeho djské kariéry sahají až někam do roku 1994. V srpnu 1994 pořádá Fun s DJ Motýlem pro hradečáky "památné" 1.House Party ve východních Čechách - účast na tehdejší dobu byla neuvěřitelných 700 party people! Následující rok je pro Funa ve znamení prvních klubových nocí v hradeckém undergroundovém baru Eden – pamětníci dodneška vzpomínají na neopakovatelné atmosféry těchto večerů..

Během let 1996-2003 hraje pravidelně ve většině klubů po celé ČR /Radost, Roxy, Mecca, L-klub../ V roce 1998 otvírá Fun svůj vlastní klub v Hradci Králové: D.I.S.C.O.2001 /dle ankety v Tripmagu 5.nejlepší klub v ČR za rok 1998!

V roce 2000 vstupuje do bookingu nejznámější domácí agentury Lighthouse, pod jejichž křídly hraje na velkých parties i vedle takových hvězd jako jsou Carl Cox, Get Fucked či Amalgamation of Soundz... Téhož roku namíchal pro hudební magazín Tripmag promo CD, které sklidilo velmi slušný úspěch, v r. 2001 byl jeho další mix vyhlášen v Tripmagu promem měsíce a zároveň je v tomto časopise zařazen mezi 15 největších nadějí českého djingu.

V letech 93-98 vysílá Fun jako dj radia Labe a Life několik svých pořadů s taneční hudbou
ale i s žánry jako funky a soul. V posledních dvou letech je též promotérem a residentem klubového večera Stereofunick v hradeckém El Diablu.

Stylově, přestože nerad škatulkuje, charakterizuje svoji hudbu jako energický deep a techhouse s atmosferickými plochami a melodiemi. Nebrání se zabrousit i do vod tribalu či čistého houseu.

Další djské úspěchy: festivaly Creamfields 2002, Summer of Love 2000, Svojšice 2001, 2002, 2003, Open Air Field 2000, 2002, 2003, SONIC 2001, Global Connection 2001, Pure Future 2002, 2003, The Sounds of Pure Future Tour 2003...

Hrani na různých party po boku Carla Coxe, Asada Rizviho, Bushwacky, Jaydeeho, Erica D.Clarka, Lee Coombse, Colin Dalea, Duncana Forbese, Circulation, DJ Chuse, James Holroyda, Seb Fontainea, Tonyho Fielda, Drumattic Twins nebo svého velkého oblíbence dje Dano ze San Francisca ...

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016