PARTYINFO

 

HAVANA CLUB GRAND PRIX

Datum konání:
02.06.2005 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
DJs:
Alfonso
Live:
Yvonne Sanchez & band
Info:
http://www.havanaclub.cz
Popis:
vstup 200 CZK (zahrnuje cenu 1 kotktejlu, předprodej Ticketpro)
 
 
Skvělá párty v kubánském stylu
Nenechte si ujít žhavou party plnou létajících lahví, ledu a luxusních, bravurně namíchaných koktejlů, kolujících ve Vašich žilách! 4. ročník soutěže profesionálních barmanů a barmanek ČR se koná ve čtvrtek 2. června 2005 od 19.00 hod v Lucerna Music Baru! Pozor, v rámci akce budou všechny koktejly z Havana Clubu jen za 50,- Kč!
 

Viděli jste film Koktejl, ve kterém měl Tom Cruise tak šílený osmdesátkový účes? Líbila se vám opojná atmosféra výjimečného koktejl baru spojená s ukázkami skvělého barmanského umění? Propadli jste kouzlu lákavých short i long drinků?

yvonne sanchezZajděte ve čtvrtek 2. června 2005 do Lucerna Music Baru! Čeká na Vás napínavé klání těch nejlepších profesionálních barmanů a barmanek ve Freestyle. Pořadatelé slibují pravou kubánskou atmosféru! Aby také ne - rum Havana Club, který je nepostradatelnou součástí těch nejlepších koktejlů, pochází právě z Kuby. Věděli jste, že je to jediný mezinárodně uznávaný kubánský rum, připravovaný z té nejlepší cukrové třtiny? Nevěděli? Nevadí - alespoň je Vám teď jasné, co tak milujete na Mojitu, Cuba Libre, Daiquiri, Piňa Coladě a dalších skvělých míchaných nápojích.

Pozor, na soutěži Havana Club Grand Prix budou všechny koktejly z Havana Clubu jen za 50,- Kč! Rozhodně využijte příležitost ochutnat škálu kubánských koktejlů umíchaných z těch nejlepších ingrediencí a pravého kubánského rumu!

Za bary se postaví personál oblíbených pražských koktejl barů La Bodeguita, Bugsy´s a Tretter´s! Kromě nich na Vás na Havana Grand Prix čeká stylová kubánská muzika v podání Yvonne Sanchez & band a DJe Alfonsa. Stylovou salzu se můžete naučit přímo od půvabných salza tanečnic! Vítězové soutěže pojedou na celosvětové finále Havana Club Grand Prix přímo na slunnou Kubu!havana
 
Máte rádi premiéry?

Pokud ano, můžete se těšit na žhavou novinku! Čeká Vás totiž premiéra koktejlu Havanissima, který podle odborníků aspiruje na osvěžující koktejl letošního léta!

POZOR! Vstupenek v prodeji je pouze omezené množství. Stojí 200,- Kč a v ceně každé z nich je také koktejl, takže ji rozhodně nezahazujte!

Zajímavosti o Havana Club Grand Prix

1) Celkem se na této akci namíchá cca 3 000 koktejlů!
2) Spotřebuje se cca 10 000 kostek ledu, cca 1 000 limetek a cca 1500 litrů Havana Club rumu.
3) Havana Club Grand Prix = prestižní soutěž nejlepších profi barmanů
a barmanek v oboru, která probíhá každé dva roky.

Havana Club Grand Prix
Čtvrtek 2. června 2005 od 19.00 hod.
Vystupují:  DJ Alfonso; Yvonne Sanchez & band
Předprodej v síti Ticketpro
Vstupné: 200,- Kč (zahrnuje také cenu 1 koktejlu!)

Vše o Havana Club Grand Prix 2005 najdete na www.havanaclub.cz

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016