PARTYINFO

 

TECHNOZONE WARM UP!

Datum konání:
24.06.2005 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Ripley (KD Červený Hrádek)
DJs:
Radan Mach, Molczik vs. Home, Jack R, Malda, Mr.Shorty, Cruiser
Info:
info@techanalitic.cz
Popis:
Příprava na kultovní západočeskou Open-Air záležitost.
 
 
Warm up na Technozone v klubu Ripley
Dámy a pánové, ještě před tím, než se rozduní příchovický Ostrov pod zvuky Technozone, připravili jsme pro Vás zahřívací mejdánek pod názvem Technozone warm-up, který se odehraje v poslední školní den, v pátek 24.6.2005, v našem oblíbeném klubu Ripley, v Červeném hrádku u Plzně.
 

Jako hlavní host večera přijal pozvání jeden z nejznámějších technařů Brna, DJ Radan Mach, zastupující brněnskou agenturu FatalRecords. Doplní jej plzeňský DJ Malda, ve speciálním, společném "funky-tech" setu DJ Molczik vs. DJ Home, dále mariánskolázeňský DJ Cruiser a celou akci zahájí progresivní DJ Mr. Shorty. V line-upu se také s největší pravděpodobností ukáže i DJ Jack-R.

Během tohoto večera budou k dispozici zlevněné vstupenky na party Technozone. Dále budou členové Techanalitic Crew individuálně podávat informace o připravovaném open-airu a názorně předvádět vychytávky, které na Ostrov chystáme. :)

O zábavu by tedy neměla být nouze a o pořádnou dávku techna a dalších odvětví aktuální elektronické hudby už vůbec ne. Vstupné je 60,- Kč.

Přijďte a pojďte se společně s námi "těšit" na TechnoZone! ;-)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016