PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

Datum konání:
13.06.2005 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Vypsaná Fixa, Prohrála v kartách
Info:
http://www.roxy.cz
Popis:
start 19:00
 
 
Vypsaná Fixa na Free Mondays
Servírování druhého chodu červnových festivalových ochutnávek pod hlavičkou Free Mondays bude 13. června v režii Ameba Promotion, která pořádá českobrodský festival Rock for People. Z festivalového menu připravila Ameba pro návštěvníky pondělních večerů v klubu Roxy dvě porce výživné kytarové muziky v podobě kapel Prohrála v kartách a Vypsaná fixa.
 

Pardubická kapela Vypsaná fixa patří na české hudební scéně k těm nejpilnějším. Díky skutečně velmi častému koncertování (až 140 koncertů za rok!) a v neposlední řadě také díky netradiční poetice Márdiho textů si získala silnou fanouškovskou základnu. Co se týče letních festivalů, asi by dalo hodně práce najít takový, v jehož programu se tato parta neobjevuje, takže v pondělí 13. června bude v Roxy ideálním velvyslancem jednoho z největších českých festivalů – Rock For People.

Jako první pod kotel klubu Roxy přiloží pár punkrockových polínek kapela Prohrála v kartách, která je svou produkcí s kapelou Vypsaná fixa hudebně spřízněná – 3 akordy + rychle + nahlas. Takže 13.června již od 19 hodin v klubu Roxy pozvánka na Rock for People v podání kapel Prohrála v kartách a Vypsaná fixa.

Vstup je jako vždy zdarma.

Více informací na www.roxy.cz nebo www.rockforpeople.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016