PARTYINFO

 

BENEFICE NA PODPORU SPORTOVNÍHO KLUBU DIALYZOVANÝCH

Datum konání:
15.06.2005 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Tatabojs, Khoiba, Priessnitz, Landmine Spring, Living Room
Info:
http://www.roxy.cz
Popis:
start hudební produkce už v 17:00!!!
 
 
Benefiční koncert pro dobrou věc
Ve středu 15. června se hlavní vchod klubu Roxy bude otevírat nezvykle brzy. Již v pět hodin odpoledne zde totiž začíná benefiční večer na podporu  Sportovního klubu dialýzovaných (www.homolka.cz, www.nefro.cz). Během večera se na pódiu vystoupí kapely Tataboys, Khoiba, Priessnitz, Landmine Spring a Living Room.
 

TatabojsHanspaulskou partu Tataboys asi není třeba zvlášť představovat. Za dobu své existence již dokázali prozkoumat vody nejednoho hudebního stylu, přičemž v současné době čeří svými nanovlnami hladinu v českého popového rybníku.

Dobře v pražském povědomí zakotvenou Khoibu netřeba představovat. Kapela s příjemnou atmosférou obývacího pokoje vytváří elektronicko-analogové zvukové koláže s melancholickými melodiemi, které hlasově podtrhává talentovaná Ema B.

KhoibaJe zvláštní tvrdit o Priessnitz, že jsou kultovní kapelou a ačkoli i samotní členové by ve skromnosti jim vlastní toto spojení těžko použili, početná posluchačská základna na ně nedá dopustit. A není se čemu divit; hudebně i textově jedou Priessnitz na kolejích stranou od unifikovaného ruchu současného hudebního velkoměsta.

Kytarová parta Landmine Spring se do Roxy vrací po dvou měsících, kdy zde křtila svoji poslední, v pořadí již čtvrtou desku Love with Silver Spears. Za svoji sedmiletou historii nasbírala bezpočet koncertních zkušeností, takže se jistě opět máme na co těšit. Jako druhý chod se 15. června v Roxy bude servírovat perfektní indie rock v podání Landmine Spring.

Celý večer zahájí skupina Living Room, o které je vzhledem k její krátké historii nutno říci hlavně to, že hrát začne skutečně již v 17 hodin!

Lístky jsou k dostání v obvyklých předprodejích. Více informací na www.roxy.cz, www.nefro.cz, www.homolka.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016