PARTYINFO

 

HRADHOUSE WARM-UP

Datum konání:
11.06.2005 - sobota
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
technostage: Kaisersoze (Orion Hall), Nika 77 (Techno.cz), Spyro (Unitedmusic),
Toni Riot (technoanalitic/DE), Tomig (dynamic line)
housestage: Groof (praha), Jeny (dynamic line), Andrew J, Dr.Yver,
B-Faced, Snek (all LQD)
Info:
http://www.hradhouse.cz
Popis:
vstup 100 CZK, po 23:00 120 CZK
Line-up:
techno stage:

21:00 - 22:00 intro
22:00 - 24:00 Tomig
00:00 - 01:30 Kaisersoze
01:30 - 02:30 Spyro
02:30 - 04:00 Nika 77
04:00 - 05:30 Toni Riot

house stage:

21:30 - 23:00 Andrew J
23:30 - 01:00 Jenny
01:00 - 02:30 Groof
02:30 - 04:00 Snek
04:00 - 05:00 B-Faced
 
 
Hradhouse warm-upy 03, 04, 05 a 06
Warm up k Hradhouse v Liquidu
V pořadí druhá warm up party festivalu Hradhouse se uskuteční na prknech libereckého Liquidu. Na tento den jsou pro Vás připravena překvapení ve stylu Hradhouse.
 

Budeme jmenovat jen ty nejpodstatnější – a to že po celou dobu party můžete kupovat lístky na Hradhouse za pouhých 320,- Kč. Jako další lahůdkou pro tanečníky bude konkurs na Go-Go na Hradhouse.

Našlapaný line-up na obou stage v klubu Vám dá možnost si vybrat mezi tvrdším technem a tanečnějším house. Připojí se také spousty specialitek na baru od partnerů akce.

Nenechávejte nic náhodě a už teď se těšte na rozjetej warm up!

BIO DJane NIKA77

Nika 77 je z Prahy a DJingu se věnuje od roku 1997 a patří mezi přední české DJs. Představila se už ve většině nejznámějších klubů v Čechách i na Slovensku, vystupovala v Anglii, Maďarsku, Německu, Rusku, Polsku, Belgii, Chorvatsku, Srbsku, Bosně. Její sety jste mohli slyšet v různých rádiových a televizních programech o taneční hudbě.

V Praze je residentkou akce Connect Yourself (Radost FX, Roxy) pořádanou největším českým serverem o taneční hudbě v České republice, www.techno.cz, pod jehož hlavičkou vystupuje.

V Čechách supportovala mnoha osobnostem elektronické scény jako například Steve Stoll, Luke Slater, Dave Angel, Female a další.

Slyšet od ní můžete převážně techno, ale příležitostně hrává experimentální až ambientní elektroniku. V současné době se věnuje studiové práci. Doposud vydala několik věcí na českém labelu TechEx 2 a 3 , Fylo a momentálně pracuje na vlastním labelu.

BIO DJ KAISERSOZE

Přední český techno DJ, jediný resident Orion Hall, duše projektu Vortex, hlava agentury G Booking, pravidelný host klubových i velkých parties po celé republice i v zahraničí. Jako Aleph se věnuje minimal tech/house/click music.

Kaisersoze je jedním z prvních moravských techno DJs, byl u pravěkých pokusů o parties v legendárním olomouckém klubu Nausea (později Depo No.8 a ještě později Depo9) s názvem Mouse Parties, účastnil se skvělých akcí ve studentském S-klubu v Olomouci, stal se jedním z prvních residentů tzv. house kapličky alias Depo No.8 Inspirováni jeho jménem, dali majitelé klubu název jeho pravidelné noci Hungarian Techno J Z obyčejné klubovky se během jednoho roku stala nejnavštěvovanější akce klubu a její pověst brzy překročila hranice města a kraje, mezi návštěvníky se objevili i brněnští clubbeři a s nimi i majitel agentury Lunar, který nabídl KS členství v bookingu.

Právě mohutně rozjíždějící se stroj české techno scény produkoval řadu velkých i malých parties a tak si KS postupně zahrál v klubech a na ravech po celé zemi, pravidelně vystupoval jak v domovském Depu, tak v mnoha dalších klubech Radost FX v rámci Overthere, Roxy na akcích jako Mega a dalších, Barumba na vyhlášených Technox, hrál na kultovních Citadelách, Bassblasterech, nezapomenutelných Bluenation v Plzni, Supersonic Garage v Brně, zlínských … In The House a festivalech Mácháč, Summer Of Love, Cosmic Trip, Lucky People Centre, Open Air Fields, Hradhouse, Creamfields, BeeFree na Křižíkově fontáně nebo nultém ročníku hybernujícího festivalu Loop.

KS absolvoval také řadu výrazných vystoupení v zahraničí, hrál pro slovinský Sub Sub Club, španělskému klubu One v Madridu, v Nově v Linzi a Cazinu a Tunnelu tamtéž, představil se ve vídeňském Flexu a Kashmiru v Budapešti, zahrál si na velkých akcích Atomage v Srbsku, Gazometer a Biosphere ve Vídni, zahajoval May Day v Maďarsku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016