PARTYINFO

 

RE:FRESH LIVE

Datum konání:
27.05.2005 - pátek
Místo konání:
Pardubice - OK Centrum
DJs:
Michael C (solo 7mi hodinový set)
Popis:
vstup 50 CZK
 
 
Rozhovor s Michaelem C a Michalem Plškem
K rozhovoru nejen o blížící se akci FRISCO re:fresh live! – Michael C Solo, ale také o celém seriálu akcí re:fresh live! jsme tentokrát pozvali rezidentního dje Michaela C a programového šéfa OK Centra Michala Plška…
 

Jak vlastně vznikl nápad na pořádání akcí re:fresh live!?

MP: Začala to loňská podzimní akce s LayDee Jane. Úžasná atmosféra a solidní návštěva nás přesvědčila o dobrém trendu. I přes rostoucí konkurenci a bohatší nabídku podobných akcí jsme získali partnery pro tento seriál, vymysleli rámcově náplň celoročního programu a začali akce od ledna pořádat. Rezidentem se stal můj kamarád a kolega Michael C.

MC: Já jen doplním, že atmosféra na podzimní první akci byla doopravdy ojedinělá a tak by byla rozhodně škoda v přípravě těchto parties nepokračovat! V Pardubicích konečně vznikla taneční noc, na které máte možnost slyšet velké množství tanečních stylů, zejména však stále oblíbenější trance!

Koho napadlo uspořádat sólové vystoupení Michaela C?

MP: Tenhle nápad byl výsledkem našeho brainstormingu nad lahví oblíbeného drinku, když jsme loni na podzim plánovali, kdo bude letos na FRISCO re:fresh live! vystupovat. Dovolím si tvrdit, že prvním, kdo tenhle nápad vyřkl, jsem byl já!

MC: Od začátku svého hraní jsem si přál zahrát takhle dlouhý set, protože jen tehdy dostanu šanci pustit lidem desky, na které jinak nemůže díky omezenému času setu dojít. Opravdu se moc těším, konečně mám příležitost zahrát set opravdu tak jak ho cítím, od pomalých progresivních melodií přes energické upliftingové pasáže až k tvrdším stylům. Už teď mám připraveno několik kousků, které podle mě udělají milovníkům trance music opravdu radost. V plánu mám zahrát jak úplně nové věci tak i starší tracky, které jsem jinak neměl příležitost do svých setů zařadit. Doufám, že bude v Okáči panovat opět nezapomenutelná atmosféra, na kterou se tam pokaždé moc těším, a ke které by měl dopomoci poprvé i barevný laser.

Koho máte v plánu pozvat na FRISCO re:fresh live! do konce letošního roku?

MC: Jelikož o hlavních hostech po domluvě s Michalem rozhoduju především já, můžu vám o tom říct hned!:) Už v červnu (17.6.) se v Okáči představí a to poprvé v České republice nejlepší maďarksý DJ a producent Shane 54, který spolupracoval třeba s italskými Nu-NRG, dále 5.srpna přijede krásná Djka Lucca na Hradhouse Warm-Up a do konce roku chceme v Pardubicích představit další DJs. Chceme přivézt polského Angelo Mikea, znovu by se tu měla ukázat Laydee Jane a dlaší. Na konec roku překvapujeme zahraniční překvapení, ale to teď samozřejmě neprozradíme:o)…

MP: Ano, Michael má ve všem téměř volnou ruku:o).
 
Na Michaela Buriana a Luccu se do OK Centra dostaneme za 70.- a na Shane 54 za 100.- Kč... Proč jste zvolili tak nízké ceny vstupného?

MP: Rozhodli jsme se jít cestou nízkého vstupného. Máme partnery, kteří nás v této myšlence podporují a vycházejí nám vstříc. Samozřejmě bychom mohli ceny zvednout a mít větší výnosy, ale to není ta správná idea. Chceme, stejně jako Michael ve svém magazínu, přiblížit taneční hudbu i lidem, kteří nepatří mezi stálé návštěvníky tanečních parties a vyšší cena lístku by je demotivovala… Jak se nám to povedlo, může každý skeptik posoudit třeba už na FRISCO re:fresh live! 27. 5. 2005! Uvidíme se tam!

 
Michael C solo a barevný laser

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016