PARTYINFO

 

SOIL

Datum konání:
03.06.2005 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Český rozhlas - Studio 1
Info:
http://www.rozhlas.cz...
Popis:
start 20:00 (vstup do prostoru studia je od 19:15 do 19:45)
vstupenky zdarma k vyzvednutí v recepci ČRo Plzeň
 
 
Koncert Soil v Českém rozhlase v Plzni
Další kapelou, která se v rámci série Bez filtru a živě představí ve Studiu 1 plzeňského rozhlasu, je pražská šestice Soil patřící v současnosti jednoznačně k tomu zajímavějšímu, co česká elektronická scéna nabízí. O tom svědčí i jejich četné příspěvky na nejrůznější kompilační alba, která u nás v posledních letech vyšla.
 

Vzniku skupiny v roce 2003 předcházela spolupráce Zuzany Kropáčové, někdejší zpěvačky skupiny Funtasy Milk (zpěv, texty) a Vladimíra Pechy (programming), který má pro změnu spolupracoval například s Ohm Square a Monikou Načešou. Ještě ve studiu došlo k dohodě, která vyústila oslovením dalších spoluhráčů. Řady nově vznikající kapely rozšířili Kuba Zitko (klávesy), Aleš Slavík (basa), Jirka Šimek (kytara), Roman Vícha (bicí).

Za dobu své existence vystoupili Soil mimo jiné na největších českých festivalech Creamfields, Summer of Love, Open Air Field, Mezi Ploty, Big Chill a dalších.

V současné době dokončuje skupina Soil album, na němž podle vlastních slov představí především melodické písničky podpořené živými instrumenty a elektronickými prvky.

Koncert ve Studio 1 Českého rozhlasu Plzeň začíná úderem 20. hodiny (vstup do prostoru studia je od 19:15 do 19:45). Záznam z koncertu začíná v obvyklých 23.hodin v pořadu Bez filtru a na internetových stránkách www.rozhlas.cz/plzen. Vstupenky jsou k vyzvednutí zdarma na recepci stanice na náměstí Míru

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016