PARTYINFO

 

NUMARK TRANCE CONFERENCE

Datum konání:
25.06.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Crash Club
DJs:
Crash DJ Team - Dolphin & Sally J, Azil, Peter Van Zelden
Info:
http://www.crashclub.cz
clubcrash@seznam.cz
Popis:
start 20:00, vstup 50 CZK (dívky do 23:00 zdarma)
 
 
Numark Trance Conference na Partyzone
Pravidelná sobotní Partyzone v klubu Crash se pro tento víkend změní v předváděcí místo firmy Numark. Všichni DJs budou hrát na nejnovějších přístrojích této značky. To vše na noci zvané Numark Trance Conference.
 

Pražáci, poslední červnový víkend neodjíždějte z Prahy a vy co jste mimopražští naopak do Prahy doražte, protože server www.NTC-MUSIC.cz, firma Numark a pražský klub Crash si pro vás v rámci sobotní Partyzone přichystali další pražské vydání NTC (Numark Trance Conference).

Jak je již z textu zřejmé, akce se bude konat v klubu Crash na Jižňáku. Za gramce od firmy Numark se tentokrát postaví domácí showmani a hlavně DJs Dolphin vs Sally J a.k.a. Crash DJ Team, dále zahraje mistr svého oboru a číslo 1 stáje www.NTC-MUSIC.cz Peter van Zelden a jako host k nám tentokrát až z Letohradu dorazí na své první pražské vystoupení DJ Azil (www.djazil.com)

Všichni tito djs zahrají na nejnovější techniku (gramce, playery atd), kterou nám pro tuto akci zapůjčila firma Numark. Jako vždy se můžete těšit na přeplněné bary nespočtem drinků, videoprojekci a spoustu dalších vychytávek.

Tak nezapomeňte, sobota 25.6.2005 klub Crash v Praze!!!

Otvíráme ve 20:00, vstup je 50,- a ženy a dívky mají do 23:00 vstup zdarma!!!

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016