PARTYINFO

 

ČERNÁ VDOVA

Datum konání:
17.06.2005 - pátek
Místo konání:
Mnichovo Hradiště - Posilovna
DJs:
Aiffel (Aiffel records Praha), Skipworker (G-Production), Zetor & Moon (Xtension), Wizard (Oh La La agency), Štěpo (Kiss Delta)
Popis:
retro party, taneční muzika let devadesátých...
 
 
Vzpomínková party na devadesátá léta
Po několika letech si chceme připomenout atmosféru prvního skutečnýho klubu na boleslavsku. Se svolením Aleše Křoviny, bývalým "mecenášem" klubovýho života a duchovním otcem debřského klubu, se uskuteční historicky první vzpomínková párty. Na jednu noc vzkřísíme nezapomenutelnou atmosféru.
 

Klub Černá Vdova dnes již neexistuje a jak víte na jeho místě funguje jiné kulturní zařízení. Proto se párty uskuteční v Mnihově Hradišti v Music klubu Posilovna. Všichni kdo zašli do vdovy na ní často vzpomenou! Za několik let existence klubu "Černá Vdova" se za mixážním pultem vystřídala dnes již velmi známá a slavná DJs jména. V té době bohužel známá jen z doslechu, viď Elektromajku:)) ?

Taky spousta kapel. Jsme rádi, že nadešel čas pozvat všechny pařmeny, kteří pamatujou začátky "house & techno parties" (clubbingu) v Čechách. Během večera zahrají DJs, kteří v Černé Vdově hráli a rádi na ní vzpomenou. Zazní klasika z devadestých let mixovaná nejen z gramců!

Respirátory nasadit! We Call It Accceeeeeed!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016