PARTYINFO

 

PROGRESS

Datum konání:
24.06.2005 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Underground Mix
DJs:
Rai, Da Moon, Jack-R, Deen Ouvn
Info:
Deen_Ouvn@whitetape.sk
Popis:
start 21:00, vstup 50 CZK
 
 
Progress v Plzni již dnes
DJ Rai zahraje po dlouhé době v Plzni
Pod názvem Progress se neskrývá pouze kosmická loď, ale i možnost příjemně strávit poslední předprázdninový víkendu v Plzni. Start je v pátek 24.6. z klubu Underground – Mix. Jak napovídá složení posádky, astronauti: Rai, Da Moon, Jack-R a Deen Ouvn nás budou navigovat křížem krážem galaxií rovných beatů s zastávkami na planetách progressive, tribal, tech-house a soft techno.
 

Start je v 21:00, letenka stojí 50,- Kč.

profil headlinera:

Rai je nejen český progressive top DJ, ale i nadějný producent. Jeho tracky jsou zařazovány jak na domácí, tak zahraniční kompilace a našly si cestu i do kufrů i některých předních světových progressive DJs. Své první skladby Lhasa a Almagation zařadil RAI na CD, které namixoval pro časopis TRIPMAG.

Skladbu This is Original vydalo německé Millenium rec.  na CD kompilaci Trancers Guide to the Galaxy a singl Liquid vyjde u italského labelu Mo-Do...  Skladby Liquid a Groove vyšly i na kompilacích Urban Legends a Lime Light vydavatelství URBAN LEGENDS. Úspěch slavily i jeho remixy skladeb Paula Oakenfolda a Dannyho Howellse. S DJ Bo.danem vlastní label Solstice records, na kterém již uveřejnil 8 svých releasů přes největší digital download portál www.beatport.com.

O jeho DJ kvalitách mluví jeho pravidelná účast na většině českých parties a festivalů (Summer of Love, Creamfields, Hradhouse, Open Air Field, Planet ROXY,.. ) a jeho rezidentní noci - Zen (party roku 2001, 2002, 2003 a 3. místo v roce 2004) v našem klubu nr. 1 Roxy a společná rezidentní noc s DJem Bo.danem nazvaná Vlny, kterou každý měsíc pořádají na pražském houseboatu Bukanýr. Své pojetí progressive music předvedl i ve Švýcarsku, v Německu, v Rakousku, v Polsku a na Slovensku.

Rai vystoupí v Plzni po roce a půl!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016