PARTYINFO

 

PASSION

Datum konání:
17.06.2005 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
E-lite (United Music), Sense (Vivacity.cz), Maria.N (U Merkura.cz), Yanota (Sever Sound), Andrew J (Liquid Liberec), Jeny (Dynamic Line),
Sanny (Sever Sound)
Info:
http://www.sever.techno.cz
Popis:
start 21:00, vstup 70 CZK
 
 
E-lite oslaví v Liquidu narozeniny
Neuplyne ani týden a liberecký klub Liquid zažije další narozeninový mejdan! Tentokrát bude oslavencem mladá a půvabná Djka E-lite z bookingu United Music, která si pro vás připravila noc plnou smyslnosti s názvem Passion. A že to nebude jen tak ledajaká party svědčí i to, že se kromě vybrané houseové hudby můžete těšit na narozeninovou výzdobu, zvuk a světla. Tak tedy, zaškrtněte si ve svých diářích, notýscích a památníčcích pátek 17.června 2005 a vyražte spolu s námi do Liquidu na noc plnou house a progressive!
 

Oslavenec – Djka E-lite

Vlastním jménem Ester Křížková, začínala svou DJskou kariéru v roce 2002 kurzem v DJ škole MP4, v její rodné Ostravě. Pár měsíců potom, co následovalo první veřejné vystoupení na populární akci Eternity v Ostravském klubu Fabric. E-lite svým talentem a hudební rozmanitostí udělala hned dobrý dojem, jak mezi promotéry, tak mezi klubery a v roce 2003 se nabídky na hraní jen hrnuly.

Mezi nejvýznamnější patří vystoupení v pražském klubu Duplex, na festivalu Creamfields a Hradhouse nebo v nejlepším českém klubu Roxy. Za nedlouho si jejího potenciálu všimla i agentura JPA, nyní United Music. Brzy poté co si zahrála na jejich akci v Abatonu s Maurem Piccotem, přišla i nabídka jejich zastoupení

V roce 2004 se raketový vzestup DJky E-Lite nadále zrychloval. Oficiální mix CD, titulní strana v časopisu Xmag, hostování na několika rádiích, vystoupení s DJ Tiestem v T-Mobile Aréně …

Díky jejím energickým a různorodým setům, si DJka E-Lite získala spousty příznivců po celém území České Republiky, ale i za jejími hranicemi, například v Polsku nebo na Slovensku. Kombinace její funky rozjeté klubové muziky a sympatické, extrovertní image z E-Lite udělalo v relativně krátké době velice žádanou osobnost a bezpochybně jí ještě čeká  zářivá budoucnost.

1. gratulant – DJ Sense

Deep s funky a disco příchutí a úsměvem na rtech club people...tak by se dal charakterizovat styl, který Sense hraje. Jeho archív skýtá přes 2500 tracků a tak jeho sety nabízí vždy neokoukanou kaskádu nejen producentů ale i stylů. Nejen deepem je ale živ člověk, a tak můžete slyšet i klasické US disco s vokály černošek obřích rozměrů, disco se samply ze 70 let, funky a filter house s lehkým electro feelingem či tribal plný bubínků a pořádně našláplé atmosféry. Nerad se ale uchyluje k jednomu stylu po celý svůj set, rád se nechává unést a hlavně inspirovat lidmi na parketu a snaží se gradovat náladu v klubu.

Začínal hrát jako dj Mescal někdy kolem roku 98 z cd playerů v pardubickém klubu Žlutý Pes. Po přestěhování do svého rodného města Hradce Králové v roce 99 začíná organizovat ve spolupráci s klubem El Diablo a dj Chininem pravidelné a hojně navštěvované večery, kde hrají hip hop, breakbeat a house music. Začátkem roku 2000 přichází rozhodnutí vyměnit CD za vinyly a následné, každodenní několika hodinové návštěvy bývalého record shopu dj Funa S-Bahn v HK.

První hraní na party z gramofonů si odbyl asi po 3 měsících "tréninku" právě na Funovi akci Stereophonic v klubu El Diablo a současně začíná hrát za pardubický sound system U merkura. Zima roku 2002 přivála pravidelnou a úspěšnou rezidentní noc Boca Chica v hradeckém klubu Event, kde je Sensovi supportem dj Maria.n od Merkura. Hraje se převážně funky deep house a styly co nemají k house music daleko. Za 2,5 roku fungování proběhlo na 23 večírků a vystřídalo se na nich mnoho hostů z Čech i zahraničí.

2. gratulant – DJ Maria.N

Jmenuje se Marian, je z Hradce stejně jako dj Sense, se kterým začal hrát v roce 2000. Nejprve mu učaroval vokální house a hardhouse, ačkoliv v poslední době při hraní preferuje atmosferický techhouse. Ale třeba takový happy house od něj můžete uslyšet taky. Už skoro dva roky je členem sdružení U Merkura sound systemu.

Je rezidentem hradeckého Eventu, kde pořádá s Dj Sensem pravidelnou noc se zaměřením na house a tech-house music s názvem Bocca Chica. Pokud jej chcete slyšet, samozřejmě za ním nemusíte jenom tam, hraje i jinde. Občas na Noci u Merkura, občas v Hradci, občas doplňuje chillout v L-klubu, vlastně občas hraje vůbec všude :)

3. gratulant – DJ Yanota

Na severu velmi známá postava, která se na ranní závěr celé oslavy stoprocentně hodí. Filip Janota, který pochází z Prahy, umí zahrát jak velmi tvrdé techno, tak i příjemné deep houseové sety s atmosférou, kterou se tančící clubbeři nechávají bezmezně unášet. Filipovi je 20 let, k hraní se dostal přes kamaráda, který se k němu nastěhoval. Díky němu začal ve 14-ti jezdit na nejrůznější párty. Hudba ho bavila odjakživa, už v desíti ho otec brával na koncerty.

První desku si koupil v 15-ti letech (Marco Lenzi - Dragons turning). Poté si za půjčené peníze od babičky koupil první gramofony Omnitronic. Zprvu “mučil“ doma mámu, začal hrát na různých oslavičkách, kde se vlastně seznámil s lidmi, kteří mu umožnili hrát dál. Především s Chrisem Sadlerem, se kterým jsou velcí kamarádi. V dubnu letošního roku jste ho mohli slyšet na party Noční směna v libereckém klubu Escape a nebo na listopadové party Decadance Nostalgia v České Lípě, kde si na hlavní stagei zahrál po boku Ladidy, Michaela Buriana nebo Chrise Sadlera.

Další gratulanti :)

Mezi další gratulanty patří osvědčená liberecká sestava – v první řadě mladý a talentovaný Andrew J, zástupce Liquid bookingu. Jeho atmosférický tech house vás příjemně uvede do nálady celého večera spolu s Djem Jenym, kterého místní také velmi dobře znají. Jeho veselých a beaty pulzujících setů si všimli zástupci agentury Dynamic Line a i díky nim si Jeny zahrál na spoustě akcí. On sám již se svým sound systémem pořádal nejednu akci v jeho rodné Chrastavě, poslední se jmenovala Chrastech. V září ho budete moci slyšet živě na Chilloutové stagei festivalu Shotgun, o kterou se také stará po organizační stránce. Úvod celého večera obstará DJ Sanny, zástupce Sever sound bookingu.

A jak se dostanete do Liquidu?

Těm, kteří ještě v Liquidu v Liberci nebyli, povím něco bližšího o navigaci a tamním prostředí. Klub samotný se nalézá ve čtvrti Františkov. Ti z vás, co pojedou směrem od Prahy po silnici E442, odbočí za tunelem vpravo a na první světelné křižovatce se dají doleva směrem na Ještěd. Jako orientační bod vám dobře poslouží viadukt, který musíte podjet a poté už stačí napočítat zhruba 300m a po levé straně uvidíte světelný poutač s nápisem Liquid. Pokud pojedete od Děčína, tak ze silnice E65/10 odbočíte v Liberci na druhém sjezdu směr centrum (tzn. před tunelem) a poté se na první světelné křižovatce dáte doprava pod viadukt směr Ještěd a po 300m jste u Liquidu. Liquid je klub s kapacitou cca 200 lidí, k dispozici vám jsou fotbálky, hrací automaty, videohry a šatna. Taneční sál je poměrně prostorný s balkónem, kde jsou umístěny stolky a křesílka, na kterých můžete pohodlně sledovat celé dění a Dje v akci.

Podrobný časový lineup bude zveřejněn během tohoto týdne na www.sewer.techno.cz. Za podporu této party děkujeme firmě Zlato – Alena Vajdáková, www.ellav.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016