PARTYINFO

 

EVENTECH

Datum konání:
16.06.2005 - čtvrtek
Místo konání:
Hradec Králové - Event Music Bar
DJs:
Marionette, Martin Traxx, Robert Smiles, Jiriq
Info:
http://www.eventmusicbar.cz
cancel@centrum.cz
 
 
Pohodová party v Hradci Králové
Kdo zná Hradec, tak ví, že tohle město je (co se taneční muziky týče) skoro mrtvé. Samozřejmě tady byly pokusy jakous taneční scénu vybudovat (2001, Village, El diablo), bohužel žádný z nich se na výsluní moc dlouho neudržel.
 

Pak ale svitla naděje. Je tomu více jak dva roky a v Hradci se otevřel malý klubík – z předělaného night clubu u malšovického Všesportovního stadionu vznikla hospoda a taneční parket s barem pro zhruba 300 lidí. No a jelikož to byla pro Hradec slavnost, dostal také příznačný název – EVENT music bar. Od té doby se zde pořádají akce všeho typu, diskoškama počínaje, přes hip-hopové koncerty a party konče.

Majitel je člověk velice rozumný a chápavý (tímto bych chtěl vzdát Pepu Kalousovi velkou poklonu) takže se každý měsíc na tři čtyři akcičky místo v programu najde. Jako první bych zmínil noc Boca chica s rezidenty od shopu Umerkura.cz - Maria.nem a Sencem, která se pořádá už od úplného začátku fungování klubu a line-upy jsou stále zajímavější (teď například projekt Afrodrops Pata Hearta a Kela Quadranta) a atmosféra bývá vždy parádní. Zřejmě nejznámější hradecký DJ Fun má v Eventu taky residenturu – jednalo se o party Together, na které si vždy pozval nějakou tu českou houseovou hvězdu (Vilém, Lumiére, …). Čas od času můžete zajít taky na moc plnou techna – na Futurescope zahráli už třeba Orbith nebo Lucca.

Pan majitel ale nevsází jen na zavedená jména. Každý měsíc můžete do Eventu zajít si poslechnout taneční muziku, kterou vám naservírují začínající DJs – Eventech. Pokusy prosadit podobné akce byly všude možně po republice a nikdy se moc dlouho neudržely. Eventech jede už přes rok, a my doufáme že se ho podaří udržet při životě dál, pač kdo by nám pak hrál až Loutka S Burianem odejdou do důchodu? :o) Chceme tím taky dokázat, že v ˇčechách neumí slušně hrát jen ta hrstka vyvolených, ale parádně pobavit se můžete i když za gramcema stojí 20ti letej kluk. A věřte, že mnohdy Vám hudbu naservírují mnohem kvalitněji než kdejaká star.

Co tedy od Eventechu můžete čekat? Když přijdete ze začátku, poslechnete si funky housík od Jiriqa. Kdo má radši trance a progressive, tak se mu dostane od Roberta Smilese. Poté Vás čeká po jedenácté techno v podání Martina Traxxe, 3Face a dalších hostů, ale nemusíte se bát nějakých výplachů, všechno hrajeme hezky vesele, vážně chceme abyste se bavili  :o)

Neseďte proto ve čtvrtek 16. června doma, přijďte do Eventu. A vezměte sebou i kamarády, můžete klidně jen tak posedět v sedačkách, pokecat, dát si něco dobrýho k pití (např. Amstel 25, Johny Walker 30, …)
Přijďte, nebudete litovat….

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016