PARTYINFO

 

REHAB - MUSICAL REHABILITATION CENTER

Datum konání:
18.06.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - p.m.
DJs:
Michael Burian (DJ Of The Year, Prague/CZ - special 3 hour set + křest nového EP "Praha"), Nesquik (vítěz 4. pokračování LIVC Bassline Cup 2003), Pete Walk (Trend Music)
Info:
http://www.rehabnight.com...
Popis:
start 21:00
 
 
Rehab – Musical Rehabilitation
Varování! Musically Transmitted Diseases (MTDs), v překladu známé jako hudebně přenosné nemoci, je aktuální globální téma č.1 předních expertů na taneční scéně. Tato pohroma si již vyžádala miolony obětí na celém světě a šíří se závratným tempem. Dosavadní klubová scéna se všemi silami snažila popřít výskyt MTDs, ze strachu jejího předčasného zániku. Je na čase to změnit...
 

Rehab je dceřinná společnost The Script Entertainment která se věnuje exkluzivně léčbě nebezbečných MTDs. Náš cíl je informovat veřejnost o MTDs a jejích vlivů na pravidelné návštěvniky klubových večerů. Tyto viry se běžně vyskytují v klubech a infikován může být každý clubber bez ohledu na věk a životní styl.

Naše průzkumy ukazují že až 90% pravidelných clubberů můžou trpět příznaky MTDs. Pro detailní informace o symptomech a následků MTDs zhlédněte naše stránky www.rehabnight.com.

Náš luxusní Musical Rehabilitation Centre (Hudební Rehabilitační Centrum) má sídlo v klubu P.M., Trojická 10, Praha 2, a jednou měsíčně nabízí kolektivní léčbu od předních tuzemských a zahraničních specialistů. Rehab otevírá své dveře veřejnosti  poprvé v ČR v sobotu 18.06.2005 od 21:00.

Hlavní přednášející bude mezinárodně uznávaný Prof. Michael Burian (DJ Of The Year – Prague, Czech Republic) který exluzivně přednese svoje metody v 3 hodinové přednášce. Jeden z hlavních témat přednášky Prof. Buriana bude premiérové zveřejnění jeho revoluční vinylové kůry vlastní produkce ve formě EP "Praha".

Úvodní slova od 21:00 budou mít Dr. Nesquik (vítěz 4. pokračování LIVC Bassline Cup 2003) a Dr. Pete Walk.

Cena za celovečerní rehabilitační kůru je 170,- Kč, pokud si zarezervujete místo  posláním emailu s Vašim/Vašimy jménem/jmény na guest@rehabnight.com. Cena na místě je 200,- Kč.

Nepodceňujte závažnost epidemie MTDs. Ověřte si známé příznaky infekce na www.rehabnight.com.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016