PARTYINFO

 

FRISCO TRANCE NIGHT

Datum konání:
25.06.2005 - sobota
Místo konání:
Otrokovice - D-Club
DJs:
frisco stage - Martin Gredner (Fabric, Ostrava), Gio Torres (Strobe/Underphon.com), L'Sada (Clublife)
patro dnb stage - Bear (Strobe) & more
Info:
http://www.underphon.com
info@strobe.cz
Popis:
Vstup 50/70 CZK
 
 
Frisco Night: Martin Gredner - biografie
Tuto sobotu 25.6. se ve zlínském kraji, v D-Clubu v Otrokovicích, představí známý propagátor stylu "progressive" DJ Martin Gredner. Působí jako rezident v klubech Fabric (Ostrava), Paradogs (Praha) a Ex Lemon (Polsko). Dále na hlavní frisco stage vystoupí DJ L´Sada (clublife.cz) a rezident D-Clubu DJ Gio Torres (strobe/underphon.com).
 

Na druhé "patro stagei" se bude hrát prvně drumnbass a jungle a představí se vám mistr tohoto oboru, 10 let hrající DJ Bear (Strobe) !!! Kromě něj také 6pac, Airfish a Petcat.

Vstupné na tuto akci je 50Kč na hlavní stage, 70Kč pokud se chystáte i na drumnbass stage.

Přijďte zapařit k vodě do D-Clubu, všichni jste srdečně zváni :)


Biografie:

grednerDJ Martin Gredner

DJ Martin Gredner, což je i občanské jméno, se k elektronické taneční hudbě dostal v rodné Ostravě poprvé v roce 1997, kdy začal mixovat vocal house v bývalém ostravském klubu People. Nejprve se učil na CD playerech a později na gramofonech. V tehdejší době ho nejvíce oslovovala produkce od jmen jako Little Loui Vega, Satoshi Tomiie, nebo Roger Sanchez. V průběhu let se neustále snažil zdokonalovat techniku a celkový projev mixování. V roce 1999 zakládá první pravidelné house parties na Stodolní ulici v legendárním klubu Bar..Vy v Ostravě,které se staly vyhlášenými a úspěšně fungovaly téměř 4 roky.

Martin dostal také příležitost namixovat oficialní kompilaci Stodolní CZ, která vyšlaí v oficální distribuci Next Era.V roce 2000 přijal nabídku na spolupráci s klubem Fabric, zahajuje první párty a zároveň se stává jeho residentem. Právě tam dostal možnost více rozvinout své schopnosti, navázat nové kontakty a získat nové zkušenosti. V prvním roce rezidentury vystupuje s houseovým projektem Mocca, o rok později již samostatně. Vedla ho k tomu změna postoje k houseu a objev nových postupů mixování, ale především objev progressive houseu o kterém tvrdí, že je nejlepší možnou kombinací všech tanečních stylů.

V jeho dynamických a emotivních setech uslyšíte i vokály, které jsou pro něj neodmyslitelnou součástí taneční hudby. Martin si velmi dává záležet na technice mixů, a další hlavní součástí jeho vystoupení je komunikace s publikem. Vždy se pokouší s publikem navázat jakýsi „most“, komunikaci s publikem považuje za nesmírně důležitou. Martinovou specialitou je neopakovatelnost jeho setů,neboť vždy rád překvapuje velmi aktuálními progressive novinkami. Současný sound Martina lze charakterizovat jako progressive house/trance a v jeho setech objevíte např.producenty jako Derek Howell,Gabriel and Dresden, Greed, Perry O Neil, Markus Schulz, Andy Moor, Tkáč and Haverlík, Luke Chable,James Holden, Nick Dalagelis, Nikola Gala,Kasey Tailor, Quivver, Satoshi Tomiie, Austin Leeds, Ozgur Can, Ján Kalafut a mnoho dalších špičkových producentů.

Z domácích producentů a dj´s si Martin oblíbil Michaela Buriana a Raie, kteří svou produkcí úspěšně pronikli do zahraničí. V současné době je Martin rezidentem 3 klubů z nichž jeden je i v zahraničí (Polsko). V Čechách jsou to kluby Karlovy Lázně(PROGRESSIVE) a Fabric(EVOLUTION). Martina ovšem můžete potkat na dalších prestižních parties po celé republice jako například VISAGE,CREAMFIELDS,HRADHOUSE,CITADELA,ETERNITY,PROGRESSIVE ZONE, BEUTIFULL THINGS a dalších parties v klubech Roxy,Fabric, Fléda,či Boby a mnoha dalších jak v Čechách,tak v zahraničí, mj.například vystoupení a interview v rámci pořadu Club Rotation pro TV VIVA Poland.

V současnosti považuje za velký úspěch právě spuštění webových stránek a 4. místo v anketě Czech Dance Awards, za což děkuje progresivním fanouškům, kteří ocenili Martinovu práci a přístup.

DJ Bear (Strobe.cz)
V roce 1995 se s pár přáteli rozhodl, že si udělá kurz mixování, který v té době prováděl DJ TOKY. Po absolvování kurzu si s kamarádem koupili technicsy a začali trénovat. Původně chtěl hrát HIP HOP,ale protože to nebylo nějak aktuální, hrál z pár desek trip hop a down tempo. Zahrál na několika akcích ve Veselí a poté začíná hrát jungle. V té době si jej všiml DJ RADEK.

Od té doby hrál v Břeclavi na akcích jako City Rave ,Tempotic Rave a v Břeclavských klubech H a Trip.V roce 98 si zahrál jako předskokan ve Veselí před Wubble-u(house set). V roce 2001 si zahrál na CITADELE 7,8.Pak ještě několikrát hrál na Sektoru v Brně. V roce 2000 se stává rezidentem parties Strobe a v roce 2001 vstupuje do jejího bookingu a také se stal DJem v HC metalové skupině Urschullum. Účastnil se soutěže DMC 2001, která se konala v Praze. V květnu 2001 se představil v pořadu radia Kiss Publikum, v Sobotní Dance Party. Další rok jej do svého bookingu příjímá jiná bookingová agentura. V roce 2004 se vrací zpět do agentury Strobe.

 


 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016