PARTYINFO

 

ANALOGUE PENETRATION

Datum konání:
17.06.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
George Skull (BaseLogic/UK), Disko Dave (BaseLogic/UK), Touchwood + Igraczech, Matoa, Yarrdesh, Raveboy, Deus Ex Machina, Ghandi,
Phroggy and Ros Bíf (Subliminal Gonzo, FR)
Live:
Synapse (Live! BaseLogic/UK), Ed Chamberlain (Live! BaseLogic/UK)
Info:
http://digitalpenetration.wz.cz
Popis:
vstup 80 CZK
 
 
Profily DJs a liveactů
Zde si můžete přečíst profily zahraničních hostů, kteří vystoupí už za pár dní na Analogue Penetration.
 

Live: Synapse (BaseLogic, UK)

Šampión parketu východního pobřeží Synapse, si velmi rád pohrává s tancechtivým davem. Ať už v klubech nebo pod širým nebem, palebná síla elektroidních basů a težkotonážních bicích za dokonalé technické podpory mistra plní svůj úkol bezchybně po celé východní Anglii, Londýně a Brightonu. Je pravidelným hostem Analogue:Digital či WANG, ale také obřích rave parties v přírodě mezi kopci. V současnosti chystá desku na značce BaseLogic, na které se svým remixem bude podílet také mr. RadioactiveMan (Two Lone Swordsmen, WARP).

Live: Ed Chamberlain (BaseLogic, UK)

Edmund Robert Chamberlain je šedou eminencí, která dominujé britské electro scéně po delší dobu, než si kdokoliv dokáže přiznat. Svými sety doprovázel lidi jako A Guy Called Gerald nebo Squarepusher. Jeho snaha předvést lidem opravdovou show mu postupně vynesla pověst nekompromisního DJe „zabijáka“ a producenta ostrého jako břitva. Z podpůrného DJe se stává headlinerem akcí v Norfolku, Londýně a Brightonu. Získává rezidenci na kacích WANG, BLOC či Analogue:Digital a do propagace Edova debutového releasu bylo zapojeno britské Radio 1.

George ‚The Skull‘ Hull (BaseLogic, UK)

Hlavní promotér BaseLogic Crew a boss labelu BaseLogic, skrytá páteř největších britských electro parties a nejvybroušenějšího electro soundu Norwiche, Brightonu a Londýna. Mimo svých vedlejších vášní - velkých raveů - George zdokonaloval svou zručnost na podiu, až si vybudoval vybroušený až chirurgicky přesný styl, který mu vynesl spolupráci se skutečnými mistry - duem Weatherall & Tenniswood (Two Lone Swordsmen). Tento rezident WANG vám přijíždí s čistou hlavou udělit nezapomenutelnou lekci o dynamických proměnách na tanečním parketu!

Disco Dave (BaseLogic, UK)

Óóó bóže. Skryjte své dcery a připravte si helmy, budete je potřebovat :) Další rezident WANG, Disco Dave, nandává nejdrsnější drum´n´bass, který může Londýn nabízet. Máte problém! Tenhle týpek není žádný zelenáč. Pohybuje se podsvětí taneční muziky Brightonu a Londýna od svých patnácti let a teď je z něj veterán, kterému není žádná scéna cizí.

http://digitalpenetration.wz.cz, kontaktní email: najlos@gmail.com

 
Rozhovor s Edem Chamberlainem Analogová Penetrace v Crossu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016