PARTYINFO

 

BUDVAR FACTORY PARTY

Datum konání:
25.06.2005 - sobota
Místo konání:
České Budějovice - pivovar Budvar
DJs:
I. stage - Orbith, E-lite + Chris Sadler, Deny
II. stage - Mach, Fuckeer, Body Bass, Paolo Tuschelo
Popis:
start 17:00, konec 23:00
po skončení afterparty v klubu Palm Beach (viz. partylist)
vstup zdarma
Line-up:
25.6. I. Stage

Deny 17,00 - 19,00
E-Lite + Chris Sadler 19,00 - 21,30
Orbith 21,30 - 23,00


25.6. II. Stage

Mach 17,00 - 18,30
Fuckeer 18,30 - 20,00
Body Bass 20,00 - 21,30
Paolo Tuschelo 21,30 - 23,00
 
 
Budvar Factory party v Českých Budějovicích
V Českých Budějovicích se tento víkend uskuteční pravidelná Budvar Factory party. Koná se přímo v areálu pivovaru Budvar. Mimo jinými zahrají E-lite, Chris Sadler a Orbith. Budějovičtí se mají na co těšit, vždyť ani vstupné se zde neplatí.
 

Drazí studenti, maturanti, pracující i nezaměstnaní. Školní rok se nám pomalu chýlí k bouřlivému finále, které vygraduje začátkem letních prázdnin. Začátek bývá vždy euforický, plný radosti a očekávání nových zážitků, výletů a v neposlední řadě letních hudebních zážitků pod širým nebem. Vše má ale i své konce a zvláště na ty prázdninové se nikdo příliš netěší.

Ale nevzlykejte! Máme tu pro vás jeden typ na otevření i ukončení prázdninových slunných dní. Ty jsou v Českých Budějovicích ohraničeny pravidelnými Budvar Factory party, které se tradičně konají v areálu pivovaru Budvar.

Budvar Factory party (začátek léta)

První "Budvar" se na vás těší již 25. června. Dostaveníčko v Budějovicích si tentokrát dají hosté z Prahy - Chris Sadler a E-lite, kteří si zahrají v společném setu. Z Brna přijede oblíbený elektronik Orbith, se kterým ještě rádi zvednete ruce nad hlavy. A v neposlední vás svým křišťálově čistým housem pohladí jihočeský mazák Deny.

Druhou stage režírují Jihočeši Mach, Paolo Tuschelo, Fuckeer a Body Bass.

Zastřešený taneční "parket" pojme kolem 3 000 lidí. Připraven je silný zvuk, světelná kulisa a nebude chybět ani laser.

Letos bude připravena i afteparty, která tentokrát našla své místo v blízkém klubu Palm Beach. Začátek je naplánován na pravou půlnoc. Na ní vás roztančí slečna E-lite v doprovodu pánů Chrise Sadlera, Orbitha, Denyho, Paola Tuschela a Macha.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016