PARTYINFO

 

STEAM!

Datum konání:
15.07.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Hit & House & Energy Stage: CHRIS SADLER VS. PETE WALK (Exclusive 4 decks show), Chris Sadler (ChrisSadler.com), Pete Walk (PeteWalk.com), Music Madness (Madman & Raju in special 4 decks show), Marko Jelić (Clubber.cz)
HappyHouseRentals.com Chill Stage: Rescue (Pure-Rhythm.cz), Adlet (Celnice), AirTom (O2)
Info:
steam@thonyk.com
Popis:
nalaďte si oficiální pořad Vítův Tanec Live na Rádiu Deejay 99,7 FM v pátek 8. a 15.7. od 20:00 a sledujte bližší informace
živý přenos na radiu Live61.cz
start 22:00, vstup 149 CZK
Line-up:
Hit & House & Energy Stage:
22.00-00.00 Marko Jelić
00.00-01.00 Chris Sadler
01.00-02.00 Chris Sadler vs. Pete Walk (Exclusive 4 decks show)
02.00-03.00 Pete Walk
03.00-06.00 Music Madness (Madman & Raju in special 4 decks show)

HappyHouseRentals.com Chill Stage:
22.00-23.00 Adlet
23.00-00.00 AirTom
00.00-02.00 Rescue
02.00-04.00 Adlet & AirTom


20.00-00.00 Madman & Raju živě na Rádiu DeeJay 99,7 FM
22.00-06.00 Přímý přenos z party na rádiu Live61.cz
 
 
Steam v Mecce Rozhovor s Markem Jelićem
Představujeme druhou stage
Po postupném vývoji od menší přátelské klubovky, přes větší přátelskou klubovku, se party tímto promění ve vychytanou velkou přátelskou klubovku! Nekonečné hledání, řešení a jednání nakonec rozhodlo pro klub Mecca. Nultý startovní díl se odehraje 15.7. od 22 hod. Těšit se můžete mimo jiné na historicky první a neopakovatelné vystoupení djů Chrise Sadlera a Peta Walka na 4 gramofony! Bližší informace se budete dozvídat průběžně. Začneme hned teď a to představením druhé stage.
 

DJ Rescue

Dj Rescue a jeho djské začátky se datují do roku 1999, kdy se poprvé postavil za gramofony a zkoušel mixovat. Zhruba po roce dostává šanci zahrát si v pražském klubu CZ Beat, kde mu je po jeho prvním hraní a poslechu demo mixu nabídnut rezidentní večer, který pojmenovává Baysound night. Tato noc funguje až do uzavření klubu, zhruba o rok později. Mezitím dochází k zásadní změně, kdy se stává členem Pure Rhythm sound system.

Ovlivněn vystoupením The End sound system na Proboštských jezerech a dji na party Mix se postupně začíná profilovat jeho hudební styl, který se pohybuje na vlnách deep house a groovy tech-house, ale nepostrádá kvalitu, kterou se snaží svými mixy a výběrem desek docílit.

Proto po hraní v malých klubech dostává příležitost i v klubu Roxy a to na rezidentních večerech Futuresoundz a Nightphunk dje Lucase, na legendární party Mix, mnohokrát také na oblíbené party Free Mondays a s úspěchem se setkala i party Pure Rhythm session o kterou se po zvukové a vizuální stránce starají Pure Rhythm djs.

Postupem času ho můžete slýchat ve většině pražských klubech, např: Duplex, Resort, Radost FX, Abaton, Ultramarin a donedávna v dnes již bohužel zaniklém, legendárním klubu Roxy, kde spolu s dji Trávou a Loutkou odstartovával jejich rezidentní old school party Mixer a na dalších místech jako Brno (Perpetuum, Cofee house), Go Planet Roxy (Tábor), Olomouc (Depo 9), Košice (hala Gasosport), Plzeň (klub Mix), Benešov (Bang Bang).

Mnohokrát byl také hostem v radiových pořadech Dance Extravaganza na Evropě 2, Vinyl Vibration na Kiss FM, a v internetových pořadech Radia Akropolis a Radia Jelení.
Od roku 2002 začíná pracovat v tehdy nově otevřeném vinyl shopu Fosny.cz, o který se spolu s djem Vikem stará po další dva roky.

Dále se věnuje výrobě originálních modelů oblečení a spoluzakládá značku Pure Rhythm wear CO.

Jukiho rozhovor a další informace najdete také v naší rubrice Speed 8 DJ Stars!

DJane Adlet

Hraje nejraději deep, vocal a disco house. K djingu se dostala před 3 lety. Nyni pravidelně vystupuje např. v pražském Music Clubu Celnice. Občas zpestří set improvizovaným zpěvem.

DJ Airtom

S djingem začal v Holandsku před 4 lety. Odsud se vrátil zpět do Čech, do školy v Karviné, kde hrával ve Studentském klubu, a v klubech Sedma a Štěrba. Nyní žije v Praze a hraje po různých klubech. Nejvíc ho baví styly jako deep house, house, happy house, disco house. Recenze jeho promo cd vyšla v X-magu 4/2004, kde mimo jiné napsali, že jeho "mixy jsou přesné jako švycarské hodinky".

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016