PARTYINFO

 

SLAVNOSTI PIVA STAROPRAMEN

Datum konání:
18.06.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - pivovar Staropramen
Live:
Wohnout, Mňága a Žďorp, Red Hot Chilli Peppers revival, Děda Mládek Illegal Band, Divokej Bill, Ready Kirken, Cocotte Minute, Jolly Joker & P.B.U., Southpaw, Znouzecnost, Vypsaná fixa, , Medvěd 009, Blue Effect, Skyline
Info:
http://www.staropramen.cz
Popis:
start 14:00, vstup 150/170 CZK
Line-up:
Hlavní scéna

14:30 Wohnout
15:45 Mňága a Žďorp
17:00 Red Hot Chilli Peppers revival
18:15 Děda Mládek Illegal Band
19:30 Divokej Bill
21:00 Ready Kirken

Rock for People scéna

14:00 Cocotte Minute
15:00 Jolly Joker & P.B.U.
16:00 Southpaw
17:00 Znouzecnost
18:00 Vypsaná fixa
19:00 Medvěd 009
20:00 Blue Effect
21:00 Skyline
 
 
Proud hudby a skvělé zábavy na Slavnostech Staropramen
Smíchovský pivovar připravil dvě scény plné hudby z drtivé většiny rockové. Taneční scénu zde zastupují Skyline.
 

Nepřetržitý proud hudby, o který se postará 14 kapel, 100 píp, ze kterých poteče mimo jiné také unikátní kvasnicový Staropramen Granát, exkurzní trasa pivovarem a řada sportovně - zábavních soutěží. To vše čeká na návštěvníky Slavností Staropramen, které odstartují v sobotu 18. června ve 14 hodin. Jste-li příznivcem rockové muziky, dobrého piva a pohodově stráveného odpoledne s přáteli, nenechte si tuto open air akci ujít. Celý program bude probíhat v areálu pivovaru Staropramen na pražském Smíchově, včetně prostoru u Pivní pohotovosti a ulice Svornosti.

Hlavní hudební scénu rozezvučí populární kapely formátu Divokej Bill, Wohnout, Mňága a Žďorp, Ready Kirken či Děda Mládek Illegal Band. Novinkou letošního roku je druhá samostatná Rock for People scéna, která bude předzvěstí dnes již renomovaných festivalů Rock for People, kterých je Staropramen partnerem. Celkem se na této druhé scéně vystřídá 8 kapel, mezi nimiž nebudou chybět například Southpaw nebo Skyline.

Sportovně – zábavní zóna nabídne netradiční atrakce jako například bungee running, lezeckou stěnu nebo aerotrim, určený však jen otrlejším návštěvníkům. Pro zájemce bude připravena také exkurzní trasa pivovarem Staropramen, odhalující tajemství vaření piva, která patří každoročně na Slastnostech k těm nejvyhledávanějším atrakcím.

Na více než 100 pípách se bude čepovat Staropramen Ležák, Světlý a Černý. Raritou bude točený kvasnicový Staropramen Granát, který se připravuje pouze jedenkrát ročně právě u příležitosti Slavností Staropramen. Jeho zvláštností je přítomnost pivovarských kvasinek, které nejsou, tak jako u běžných piv, odfiltrovány. „Kvasnicový Granát pro Slavnosti je již připraven. Na Slavnostech je každoročně tím nejžádanějším pivem a my mu věnujeme patřičnou pozornost,“ komentuje přípravy František Šámal, výrobní a technický ředitel společnosti Pivovary Staropramen a. s.

Pro návštěvníky bude připravena také dvoupatrová expozice prémiových značek, kde budou moci ochutnat belgická piva jako Stellu Artois, Hoegaarden či Leffe.

Již nyní je zajištěn předprodej vstupenek na Slavnosti Staropramen v sítích Ticketpro, Ticket Art a Ticketstream. Cena vstupenky v předprodeji činí 150 Kč, na místě 170 Kč. Vstupenka zahrnuje i jedno pivo Staropramen Granát zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016