PARTYINFO

 

COLOURS OF MUSIC 2005

Datum konání:
03.09.2005 - sobota
Místo konání:
Ústí nad Labem - Hrad Střekov
DJs:
Hoffee, Tall
Live:
Buty, Ohm Square, Moimir Papalescu and the Nihilists, !Deladap, Bow Wave; Toneless, Landmine Spring, Abuse, Maradona Jazz
Info:
http://www.herozeronegro.com
petr.kunes@holinger.cz
Popis:
aneb Střekovská mumie
2 denní festival - v pátek na různých místech v Ústí nad Labem, v sobotu na hradě Střekov
 
 
Festivalové Ústí nad Labem
V samém konci léta se v severočeské metropoli uskuteční dvoudenní multižánrový hudební festival Colours of Music 2005. Zahraje a zazpívá spousta kapel a nebudou chybět ani DJs. Festival se uskuteční na několika místech v Ústí nad Labem, včetně hradu Střekov.
 

Na první víkend v září letošního roku připravuje HeroZeroNegro dvoudenní hudební festival Colours of Music 2005, který navazuje na tříletou tradici open-air festivalu Střekovská mumie. Stejně jako v předchozích letech se sobotní program odehraje na hradě Střekov, v pátek naopak na různých místech v centru Ústí nad Labem.

První festivalový den proběhne jak v Činoherním studiu, kde vystoupí skupiny Selfbrush, Houpací koně a Umakart, tak i v hudebním klubu Circus, kde bude produkce orientována na žánr world music. Dvě scény vyrostou i na břehu řeky Labe u mostu Dr. Edvarda Beneše, u lodi Vrak, kde návštěvníky čekají živé koncerty (Babylon Station, Nierika) i dýdžejská vystoupení. V baru Pomeranč se o páteční půlnoci představí DJ Loutka.

V sobotu se program přesune na hrad Střekov, kde bude festivalová scéna rozdělena do tří sekcí. Na hradním parkovišti bude největší pódium patřit hvězdám festivalu (Buty, Ohm Square, Moimir Papalescu and the Nihilists, !Deladap, Bow Wave), na hradní terase vznikne scéna pro klubové projekty (Toneless, Landmine Spring, Abuse, Maradona Jazz) a na hradní vyhlídce najde místo scéna pro djs (Tall, Hoffee). Produkce odstartují na velké scéně v 16. hodin koncertem kapely Buty, na dalších místech o půlhodiny dříve.

Cena vstupného není zatím přesně stanovena, ale jak už je zvykem, bude v porovnání s ostatními festivaly podobného významu bezkonkurenční. Je možné počítat s dvoudenní permanentkou, v pátek bude vstupné do klubů pod 100 korun.

Návštěvníci budou moci využít i ubytování na studentských kolejích ve čtvrti Klíše, posilněné hromadné dopravy před startem i po ukončení festivalu.

Festival Colours of Music 2005 podporuje projekt "S komunisty se nemluví!"

Petr Kuneš
HeroZeroNegro o.s. / www.herozeronegro.com / Ústí nad Labem

petr.kunes@holinger.cz
tel: 724074045

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016