PARTYINFO

 

ELECTRIFY!

Datum konání:
25.06.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Osmička
DJs:
Marko Jelić (Clubber.cz), Goes-F (Clubber.cz), Kriss-Tee (Clubber.cz)
 
 
Nová noc Electrify!
Všem příznivcům electro & progressive music oznamujeme: Je tu nová klubová noc ELECTRIFY! zaměřená na váš oblíbený sound a to v čerstvě otevřeném Music Clubu Osmička (www.osmicka-club.cz) přímo na pražské Národní třídě, kde vás s měsíční pravidelností nabijí djs Marko Jelić (electro) a Goes-F (progressive) ze základny Clubber.cz.
 

YOUR ELECTRO & PROGRESSIVE DJZ OF DA NITE:
Marko Jelić (Clubber.cz), Goes-F (Clubber.cz), Kriss-Tee (Clubber.cz)

ELECTRIFY! NEW CLUB SPACE
Nové pole působnosti Osmička vyniká jak příjemnou polohou téměř u Národního divadla, tak skvěle zásobenými a cenově svěžími bary, jejichž sortiment vám zpříjemní elektrifikování hned ve třech místnostech vybavených parketem a mimořádně příjemnými pohovkami. Ať při tanci nebo v měkké základně – vždy se dá elektrifikovat při elektrizující music, která je prioritou no.1! Kdo tedy rozvíří sobotní volné radikály?

MARKO JELIĆ (www.clubber.cz/markojelic)
Ve svém barvitém hudebním vývoji se po počátečním hip hopovém období a absolvování LIVC DJ school přenáší ke stylům elektronické taneční hudby na jaře 2001. Od té doby jeho DJing prochází mnoha vývojovými stádii jak po technické, tak po stylové stránce. Po žánrových výletech do oblasti jemného funky houseu, latino houseu, tribalu a dalších pomalejších stylů konečně nachází jeho typicky energický houseový electro-progressive-booty zvuk přiměřeně prošpikovaný vkusnými vokály a často i kytarovými samply. Své sety zbytečně nespoutává strohou žánrovou disciplínou, což při jeho neobvyklém a nenapodobitelném vkusu snad ani nelze, ale dbá hlavně na celkově pozitivní dojem, originalitu a stylovou různorodost výsledného celku, který by měl sloužit především jako prostředek k vytvoření dobré zábavy na parketě. A o tu mu jde především!

Kluby: Vystoupil na mnoha akcích ve většině špičkových podniků po celé republice, jejich výčet zahrnuje jak proslulé kluby Roxy, Mecca, Duplex, Fabric či Liquid, tak i menší oblíbené prostory jako Studio 54, L’Enfer Rouge, Défilé, houseboat Bukanýr, Divadelní bar Paláce Akropolis, O2, Celebrity Cafe, Crash, K2 (Č.Budějovice), Zeppelin (Č.Budějovice), Space (Prostějov), Unicome (Teplice), Cafe de la Ostrava a další.

Rezidentury: V současnosti je rezidentem pražských klubů L’Enfer Rouge, Studio54, Osmička, Crash, Cafebar O2 a také kosteleckého podniku Mystery.

Parties: K větším akcím, kde vystupoval většinou na houseových podiích, patří mimo jiné: Explosion, Decadance, Kamikaze Dimension, Cocoon Club Tour, Rude Nation, White X-Mass, Ibiza Night, Pure Plastic, Scream Silvestr či Porno Underground.

Radio shows: Se svým recordbagem navštívil pořady o taneční hudbě na rádiích Fajn, Life a Akropolis.

Zahraničí: Zejména v letních měsících vystupuje na parties v Srbsku, odkud původem pochází, a také na černohorském pobřeží, kde byl v létě 2004 denním rezidentem plážového baru Cuba, nejnavštěvovanějšího podniku v letovisku Petrovac.

Aktuálně: Marka čeká pěkně nabité festivalové léto. Jedním z jeho vrcholů bude hraní po boku Justina Robertsona na Svojšickém house pódiu, a neméně zajímavá jistě budou i vystoupení na festivalech Cosmic Trip a Love Planet, letním mejdanu v Nové Rabyni na Slapské přehradě či na plážových parties u moře v Černé hoře. V jednání jsou ještě další domácí i zahraniční open-air festivaly.

----------------------------------

goesfGOES-F (www.clubber.cz/goesf)
Pochází z Hradce Králové. Jeho první kontakty s gramofony se datují někdy okolo roku 1986. Od roku 1989 je již vidět na některých diskotékách v Hradci Králové, kde se projevuje jeho snaha publikum zaujmout jinou hudbou, než-li se momentálně hraje. Byl hodně ovlivněn nastupující vlnou NEW BEATU a HOUSE.

V roce 1992 přijímá nabídku a na 3 měsíce odjíždí do SRN, kde se podrobně seznamuje se stylem techno a hlavně vnímá atmosféru velkých technomanií. Od roku 1993 jsme ho mohli slyšet pod přezdívkou MC J. na radiu Labe. Již v tomto roce se aktivně podílel na pořadu „Mixovaná“, který se skládal ze dvou hodin živě mixované hudby přímo do éteru. V roce 1994 je pozván ke spolupráci DJi Funem a Motýlem při pořádání první house party v Hradci Králové. V roce 1996 přijímá spolupráci s DJ AB a je pravidelně slyšet v Pardubickém L-KLUBU, kde hrají taková jména jako Westbam , Paul van Dyk ,MR. C, Darren Price, Tonny Trax, a celá česká špička. V tomto roce také začíná spolupracovat s pražskou agenturou Planet Alfa. Pod jménem DJ Josef vystupuje v klubu Radost FX, hraje na legendárních party v KD LADVÍ, je vidět při otevření klubu NASA atd. Je možné se s ním setkat i v dalších klubech po celé České republice, kde hraje s celou DJskou špičkou.

Zásadní změna přichází v roce 1998, kdy přijímá nabídku klubu Disco 2001 v Hradci Králové a stává se jeho rezidentem. Při tom ještě přijímá několik nabídek si zahrát na parties v klubu DANCE FACTORY v Drážďanech. Začátkem roku 2000 byla činnost klubu Disco 2001 ukončena a DJ Josef odchází do ústraní. V létě 2001 začíná spolupracovat s Clubber.sound bookingem a již pod jménem Goes-F hrává na Českolipských Crystal House a stává se pravidelným hostem v pražském klubu Industry 55. V únoru 2002 je pozván do KC Karlov v Benešově na party, kde je hlavním hostem Corvin Dalek. Od března 2002 je šéfem a rezidentem klubu Cyber Cow Hradec Králové, kde vystupují známá jména české klubové scény, ale třeba také první revivalový DJ na světě FATBOY TIM z UK. Z důvodu prodeje klubu je však tuto činnost nucen ukončit k poslednímu červnu 2002.

V nedávné době jste ho mohli vidět na jedné ze sérií IBIZA NIGHT 7, kde nejen že odehrál svůj set, ale pohotově a zcela plnohodnotně zastoupil nedorazivší hlavní hvězdu techno stage DJku Natašu Urman. A v neposlední řadě jsme Goes-Fa mohli slyšet také na akci Rudenation v KC Karlov, stejně jako v pořadu Dance Extravaganza na Evropě 2, kde prezentoval svojí stylovou různorodost. V jeho setech se odráží mnoholetá zkušenost, emoce i momentální rozpoložení davu. Nelze o něm prohlásit, že jeho sety jsou postavené pouze na technu, najdeme v nich i prvky progressive či trance, jak ostatně dokázal na jaře i na jedné z progressivních GATE nocí v klubu Industry. Co lze říci se 100% jistotou je, že dokáže pobavit dav a dostat ruce nad hlavu i za pomoci desek, které jsou pro někoho možná již v propadlišti dějin, jakož i vinyly (a to většinou), které do podvědomí ještě ani nestačily vejít.

Významné kluby, kde hrál: Radost FX Praha, KD Ládví Praha, L-Klub Pardubice, Sluníčko Praha, Industry 55 Praha, Club Disco 2001 Hradec Králové

Významné party, kde hrál: Crystal House, Ibiza Night 7, Rudenation Benešov, Dance Extravaganza (radio Evropa 2), Aquaphonic


ELECTRIFY! Media partners: www.clubber.cz, www.rave.cz, www.techno.cz, www.depo9.cz, www.technisco.cz, www.house.cz  

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016