PARTYINFO

 

PROGRESSIVE

Datum konání:
24.06.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Paradogs - Karlovy Lázně
DJs:
ATB (D), Martin Gredner, Michael C.
Info:
http://www.karlovylazne.cz
Line-up:
21:00-01:00 martin gredner
01:00-03:00 DJ ATB (seven years album tour/D)
03:00-05:30 michael c.
 
 
ATB v pátek v Paradogsu
Rozloučení s lázeňskou sezonou bude v Karlovkách opravdu bombastické. Hostem párty Progressive bude hvězda první velikosti André Tanneberger aka ATB, který se exkluzivně představí v Karlových lázních 24.6.
 

Rozloučení s lázeňskou sezonou bude v Karlovkách opravdu bombastické. Hostem párty Progressive bude hvězda první velikosti André Tanneberger aka ATB, který se exkluzivně představí v Karlových lázních (PARADOGS) 24.6.

Rezident party Martin Gredner se představí ve 4 hodinovém setu, ve kterém se jak říká cítí jako ryba ve vodě, protože dostává možnost naplno rozvinout své možnosti a přednosti.

Opět má „v rukávu“ ty nejaktuálnější tracky špičkových progressive producentů z celého světa a zcela jistě dokonale připraví půdu pro ATB, který vystoupí mezi 1 až 3 hodinou.

A tady je několik informací o hlavní mega star večera:
V loňském roce zařadil renomovaný časopis DJ MAG německého dýdžeje, který každým svým singlem spolehlivě dostává do varu miliony fanoušků po celém světě, na třinácté místo v žebříčku nejpopulárnějších dýdžejů. Všechna jeho alba mají unikátní zvuk, který nese charakteristické rysy jeho tvorby - zní tu například klavír, kytara a vokály.

Velkým hitem se stal už jeden z prvních Andrého singlů "9 P.M. (Till I Come)", který v roce 1999 vylétl na první místo britské hitparády a odstartoval jeho celosvětový úspěch. Po premiérovém albu "Movin´ Melodies" se pustil do remixů, mezi které patří i úprava singlu kapely A-HA. Následují další alba a další hity na předních místech hitparád – "The Summer", The Fields of Love", "Enigma", "Hold You", "I Don´t Wanna Stop" nebo "Long Way Home". Singl "Marrakech" z pátého alba "No Silence" se stal ústřední melodií hollywoodského filmu "Lovci duší" s Christianem Slaterem a Valem Kilmerem v hlavních rolích. Německý dýdžej do Karlových lázní přijíždí v rámci své celosvětové tour propagující nový singl "Believe In Me" z chystaného alba "7 Years", které bude kromě novinek obsahovat také jeho nejúspěšnější skladby uplynulých sedmi let.

Dalším hostem Martina je talent české scény, dj Michael C.Dj, který v letošních anketách zamíchal pořadím a jehož kvality a popularita stále roste.

Moderátor radia Life, rezident party SUNSHINE, který je propagátor progressive trance a trance zcela jistě výborně zakončí party a ukáže své umění se s Vámi rozloučí alespoň na 2 měsíce, kdy si všichni, kteří se podílejí na party PROGRESSIVE odpočinou, aby se s Vámi v září opět plni sil sešli.

Přijďte si užít skvělou noc se skvělými dj´s, světelným parkem a zvukem 24.6. do Karlových lázní!

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016