PARTYINFO

 

JUNGLEND

Datum konání:
25.06.2005 - sobota
Místo konání:
Trutnov - Newend
DJs:
Cyberpete, Grasshopper, Marco S, Jaime
Info:
http://www.mountaingate.cz
Popis:
Start 20:00, Vstup 50 czk
 
 
Junglend v pátek v Trutnově
V sobotu se odehraje v trutnovském klubu New End drumandbassová noc Junglend. Vystoupí Cyberpete, Grasshoper, Marco S a Jaime.
 
Kdesi u lékaře: "Tak si vás ještě poslechneme. Nedýchat - co to je?! Tak to jsem ještě neslyšel! Vaše srdce bije v nějakém zvláštním rytmu – co že to je? Drum and bass. To je neuvěřitelné, vaše srdce bije v rytmu drum and bass!"

cyberpetePokud i Vy patříte do oné skupiny lidí, kterým se puls vždy změní při prvních tónech drum and bassové skladby, nezoufejte, nejste nemocní, vaše srdce pracuje spolehlivě a jediné co doopravdy potřebujete je pravidelná dávka tohoto hudebního stylu.

Nejsnadnější cesta jak doplnit hladinu drum and bassu v krvi je přijít v sobotu 25.6. do hudebního klubu New End v Trutnově na akci příznačně nazvanou JUNGLEND. Tady se o Vaše hudební blaho postarají zkušení Djs CYBERPETE, GRASSHOPPER, MARCO S a JAIME.

Tato jména jste určitě již slyšeli ve spojení s regionálními akcemi a samozřejmě také se stejně hudebně zaměřenými akcemi v klubu New End Trutnov. Klub je vybaven kvalitním sound systémem značky Bell a na akci bude navíc doplněn  o videoprojekci a světla.

 Poslouchejte hlas svého srdce – neříká náhodou: "Junglend, Junglend, Junglend, …" ?




 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016