PARTYINFO

 

KELIS

Datum konání:
22.07.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Malá sportovní hala - Incheba
Live:
Kelis live & special guests United Flavour a Cherry Hill
Popis:
start 19:00
 
 
Zpěvačka Kelis vystoupí v Praze!
CZN MEDIA dnes zveřejnili, že funky - hip-hop - šantánová zpěvačka KELIS, jejíž singl "Milkshake", byl jedním ze zásadních tracků léta 2004, vystoupí v pražské Male sportovní hale.
 

Koncert se bude konat v pátek 22.července 2005 a dodá tak vysoce energickou injekci letnímu koncertnímu programu. Bude to první akce z celé série koncertů, které CZN MEDIA připravují. Chystají se do střední Evropy dovézt přední umělce z americké hip-hop a R&B scény. Pro zpěvačku KELIS to bude první vystoupení v České republice.

Jako předskokani se představí přední zdejší kapely UNITED FLAVOUR a CHERRY HILL.

Oficiální afterparty se uskuteční po skončení koncertu v klubu Radost FX, kde vystoupí DJ Trafik, DJ Orion, Rico a Big J.

Zakladatelé CZN MEDIA – Daniel Ogbonna a Martin Ekechukwu říkají: "KELIS je svérázná a výbušná osobnost, což jí činí jedinečnou a vzrušující umělkyní v hip-hop/rapové scéně a CZN MEDIA jsou nadšeni, že ji mohou přivézt do České republiky. Vystoupení zpěvačky KELIS bude jistě jedním z nejvíce vzrušujících koncertů tohoto léta!!"

Bližší informace k akci:
Pátek 22.července 2005
Brána pražské Malé sportovní haly se otevře v 19 hod
Lístky k dostání v Ticketstream, www.ticketstream.cz nebo na tel.čísle +420 224 263 049,
Ticketpro, www.ticketpro.cz nebo na tel.čísle +420 296 329 999
Cena lístku je 499,-Kč.

kelisInformace o KELIS

KELIS vtrhla do hudebního světa v roce 1999. Veřejnost zaujala singlem "Caught Out There", který byl doplněn textem "I hate you so much right now!". Na jejím nejnovějším albu s názvem "Tasty najdeme samé hitovky, včetně singlů jako je "Milkshake", který byl oceněn Grammy a dalšími hity jako "Trick me", který se držel v českých hitparádách mezi prvními. Kelis spolupracovala prakticky se všemi nejžádanějšími hip-hopovými a R&B producenty včetně the Neptunes, Andre 3000 z Outkast nebo s Raphaelem Saadiq. Kelisin nejnovější singl "In Public" právě vyšel v Evropě.

Informace o společnosti CZN MEDIA, www.cznmedia.com, +420 775 9 CZN 10

Společnost CZN MEDIA byla založena Danielem Ogbonnou a Martinem Ekechukwu s cílem přivážet americké hip-hopové a R&B zážitky to zemí střední a východní Evropy, Afriky a Asie.

CZN MEDIA si zakládá na důkladné znalosti místních trhů a na pevném partnerství s klíčovými hráči zábavního průmyslu v každém regionu.

Manažerský tým CZN MEDIA, který řídí každodenní akce společnosti, má zázemí v projektovém managementu, v koncertní propagaci a v koordinaci samotných akcí. Poradní tým společnosti tvoří experti na média a zábavní průmysl se zkušenostmi s propagací koncertů, produktového marketingu, hudební a filmovou produkcí, tisku, televize, rádia, reklamního managementu.

CZN MEDIA mají také další divize: CZN Rádio a CZN Produkční společnost.

Pro bližší tiskové informace a pro rozhovory s účinkujícími, prosím kontaktujte: Fision Group (Jana Horáčková), tel.: +420 222 516 261

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Kelis od FlyBoyEdy Report z koncertu Kelis od Jardy Zapletala
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016