PARTYINFO

 

ANIMAL EXISTENCE

Datum konání:
01.07.2005 - pátek
Místo konání:
Plzeň 2-Božkov - Vyhlídka
DJs:
main stage - Stanzim (quazi delict rec.), Akira (shadowbox), Fluidum (the opponnents bros.), Igraczech (kaktus rec.), Draco (djdraco.com), Crash (noisy pioneers), Yugoshka (psyko surpho aladdin), Lookshot (pigs production)

second stage - Martin Meise (techanalitic), Neill (the opponnents bros./sphere), Malda (techanalitic), Da Moon (djdamoon.com), Chris Diaz (sphere), Mind (sphere), Afro
Live:
Muerta Mente (web.muertamente.com)
Info:
http://tob.wz.cz
dj.fluidum@tiscali.cz
Popis:
Multižánrový free open-air hudební happening pod vedením The Opponnents Bros.
2 ozvučené scény, ethno chill out s bubnováním, čajovna, bar, (nejen) vegan občerstvení, promítání dokumentů Svobody zvířat....
 
 
Open air na podporu Svobody zvířat
Jen nedaleko od městského chaosu, na vyhlídce nad Plzní-Božkovem/Koterovem, propukne v pátek 1.7. pod vedením The Opponnents Bros. multižánrový free open-air happening "Animal Existence" pro organizaci Svoboda zvířat.
 

Hudební produkce bude probíhat na dvou ozvučených scénách od 19:00 do 08:00 druhého dne.

Na té první, dub/hiphop/breakbeat/d’n’b stage, uslyšíte pionýra pražské drumandbass scény, redaktora Radia1 a Paskvilu, „šéfa“ labelu Quazi Delict – Dje Stanzima, dále člena shadowbox mafie Dje Akiru, tentokrát v break&dnb poloze, za pořádající The Opponnents Bros. nakopne svým nu-skool breakem  DJ Fluidum, tvrdší odnože lámaných beatů předvede pražský dj/producent Igraczech, netradičním dub-psy-break-acid tempem rozvlní hudební selector a performer Yugoshka, nejen hiphopem rozhoupe plzeňský DJ Draco a drumandbassem uzavřou domažlický Crash z Noisy Pioneers a rakovnický dj Lookshot z Pigs Production.

Na druhé techno/tech-house/house stage se představí "techanaliťáci" - djové Martin Meise a Malda, tech-housový opponnent Neill, techno drtič Chris Diaz a domažlický groovy technař Mind. S novou progressivní tváří se uvede také DJ Da Moon, Ian z Flexible a po dlouhé pauze se navrátivší DJ Afro.

V chill-outu návíc kmenovými rytmy rozpulzují hudeníci z formace Muerta Mente.

Pro občerstvení a nasycení bude k dispozici bohatě zásobený bar s točeným pivem, své speciality připraví čajoví mistři a mistryně z čajírny V Plachovce a svůj stánek si přiveze samozřejmě i Svoboda zvířat, u něhož se budete moci seznámit s problematikou týraní, vědeckých pokusů na zvířatech a o možnostech ekologického stravování. O těchto tématech budete moci shlédnout i několik filmových dokumentů.

Takže, zastavte se pro jednou v každodenním stereotypním shonu, opusťte vaše šedivé betonové příbytky,pojízdné plechové rakve a stísněné továrny. Vydejte se s námi na výlet zpátky k přírodě, zpátky k raveu! Všichni lidé svobodné mysli jsou zváni!
Akce se koná za každého počasí.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016