PARTYINFO

 

ASIAN DUB FOUNDATION

Datum konání:
14.07.2005 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Asian Dub Foundation
Info:
http://www.roxy.cz
Popis:
start 19:00
 
 
Asian Dub Foundation v Roxy
Uřvaní pakistánčtí pankáči, radikální politici odsekávající svojí rozzlobenost do mikrofonu na všech pódiích světa se opět vrací do Roxy! Těžké dubové spodky, zlámané beaty a naléhavé texty jsou to co z Asian Dub Foundation dělá jednu z nejméně přehlédnutelných kapel UK scény - a to už slušných 10 let.
 

Letos vyšlé, v pořadí šesté album "Tank" (Sony BMG), dynamicky pokračuje v hudebním stylu právě popsaném a funguje jako ideální ochutnávka skvělých koncertních show, na kterých se probere a se zvýšeným hlasem prodiskutuje vše od života na ulici, přes problémy etnických menšin ve Velké Británii a další sociální a politické otázky, až po aktuální nadávání na vlajku s hvězdami a pruhy.

Našlápnutý koncert Asian Dub Foundation ukončí koncertní sezónu v Roxy; na další program v klubu si kvůli plánované rekonstrukci budeme muset počkat až do září. Lístky jsou k sehnání v obvyklých předprodejích (Ticketstream a Ticketpro) a více informací o kapele najdete na www.roxy.cz a www.asiandubfoundation.com.

Víte jakou kadenci má pakistánský samopal značky ADF? Přijďte to zjistit 14. července do Roxy!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016