PARTYINFO

 

B - BIRTHDAY MEJ DAN

Datum konání:
15.07.2005 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Chris Cags (USA), Toni Riot (audio Addiction/DE), Spyro (Unitedmusic), Dr. Yver (LQD), Snek (LQD), Kew (reverse djs), B-Faced (LQD), Andrew J (LQD), Marty K (LQD), Stifler
(severtechno djs), Petrescu (self booking), Bret (self booking), Carlito, Jeny (dynamic line) and more more djs.
Live:
Face 2 Face
Popis:
woman gogo dancers, videoprojekce, specialní světla, vystoupení break dance - Nojmik (CZ), upravený prostor, fruits on bar, special coktails by Marsel
rezervace: liquidliberec@atlas.cz
vstup 80 CZK (na pozvánku zdarma)
Line-up:
Birthsday stage:
21:00 - 22:00 Marty K
22:00 - 23:15 B-Faced
23:15 - 00:30 Jeny
00:30 - 02:00 Face 2 Face
02:00 - 04:00 Chris Cags
04:00 - 05:00 Dr. Yver
05:00 - 06:00 Snek + Stifler

Techno stage:
22:00 - 24:00 Carlito
00:00 - 01:30 Spyro
01:30 - 03:00 Tomi Riot
03:00 - 04:30 Bret
 
 
B - Birthday už v pátek
"B" - Birthday - O co vlastně jde
Tak majitel a vlastně člověk, který se stará od počátku o všechno v našem klubu slaví své nejtajnější narozeniny. Nebudeme psát kolik mu vlastně je ale jedná se o velikou událost. Na akci je pozváno spousta hostů jak hrajících djs tak i dá se říci celebrit. Je pozváno spousta kamarádů co mají co dočinění s taneční muzikou a pořádání parties nejen na severu Čech.
 

Jako hlavním hostem je funky house dj z USA - CHRIS CAGS – který vystoupí tady na severu úplně poprvé, jeho set Vás na sto procent přivede do taneční nálady. Po jeho vystoupení přijala také pozvání pražská housová kapelka Face2Face. Biografii hlavních hostů naleznete pod party info. Na party bude uzavřen celý prostor balkonu kuli reservaci pro VIP guest. Celý večer budou upraveny ceny tak aby byl klid a pořádná kalba. Zmíníme se že vodka na baru bude za 10,- / Puschkin za 15,-  … No prostě peněz si asi sebou moc neberte jelikož nechceme tam mít otravy alkoholem.

biografie dj CHRIS CAGS:

Pod značkou Viktora Simmoneliho Westside Records vychází jeho hudební produkce "The Ride".
Vrámci DJ setu začíná užívat místo vinylů vlastní FinalScratch.
Připravuje značku Red Beard Records pro on line mp3 prodej.
Věk: 34
Pod značkou Red Beard Records vychází jeho deska 001 a  Journeymans Guide to the Finer Things in Life, jež bylo ohodnoceno 4,5 hvězdičkami z 5 možných v prestižním časopise DJ Mag. Získal respektovaný ohlas v mnoha londýnských undergraundových hudebních kruzích.
Hraje v klubech v Oslu a ve Waršavě.
V pražském klubu Naif organizuje dnes již legendární párty zvanou Relax. Vyjímečná byla především tím, že začínala v neděli odpoledne, hrál chilliout, podával se čaj, vegetariánské jídlo, v nabídce pak byly masáže, kouření vodních dýmek. O půlnoci se počet beatu/min. zvýšil, odešli všichni, co chtěli “jen” relaxovat  a párty v duchu houseau a elektronické hudby pak pokračovala do ranních hodin. Relax záhy získal výbornou reputaci, avšak po roce a půl, kdy klub odkoupil nový majitel, skončila.
Společně s ostatními s “depo9” organizoval afterparty pro Creamfields. Dostavilo se více, než 15.000 tanečníků, po několika hodinách však byli rozehnáni policií.
Věk: 33
Pracuje na jeho vlastních produkcích pro značku Red Beard Records, též pro značky Black Vinyl a Westside Records.
Hraje v prestižních pražských klubech, je rezidentem v klubu Naif.
Věk: 32
Hráje v Itálii v klubu Angels of Love, na privátních akcích v Tuscany a  na pobřeží Středozemního moře
V České Republice hraje v pražském klubu Mecca, v Brně a v  Benešově.
V Praze se dostává do širokého povědomí díky  “Full Moon Boat Prague Párty”.
Edituje rádiovou verzi Let it Be, známé díky produkci Victora Simonellis - Total Exposures.
Na Italské hudební konferenci v Rimini ( červen 2002) debutuje svojí produkcí Suger Jewel.
Red Beard Records získal distribuci v Global Dance, má připravené početné nahrávky.
Soustředí se na nově vznikající projekt “Sound Bunker”,
Začíná poskytovat rozhovory a live-mixy pro respektovaná pražská rádia - Evropa  2, Rádio 1, Bonton. 
V Itálii pro Rádio Centro Suo, Rádio Orchidea, radio v Groovtech
Věk: 31-30
Působí jako umělecký režisér a vedoucí DJ v Porto Kaleo v Calabrii, Itálie.
Strávil šest týdnů jako DJ v Praze, kde si zahrál v klubech.: Fromin, St. Michaels Center, Radost FX, Club D, Le Clan, Studio 54, Duplex, The Red Dragon (Benešov).
Jeho nahrávací studio stále prosperovalo, hlavně díky technickému inženýrovi Andrea Senchi.
Věk: 29-28
Prodává trimaran a odjíždí do Itálie, kde začíná  budovat nahrávací studio a mixovat desky.
Spolu s dalšími dvěma partnery založil ve středověké vesnici Calcata společnost Metamorphosi . Nahrávací studio, jež bylo její součástí pak přijalo samostatný název Red Bear Records .
Hrál na mnoha večírcích u muže jm. Muccassassina, jenž je svou párty v Římě proslulý. Mezi DJs., se kterými Chris zahrál patří: DJs Gilda, Piper, Country, Grotta dei Germogli, Alien, Classico, Lemon Beach, Heaven
Věk: 27
Opouští rádio a vrací se na plachetnici, která zůstala v Nicaragui.
V průběhu jejích dalších oprav začal opět pracovat jako konzultant v rádiu Pirata 91.3 FM Managua, Nicaragua.
Po 4 měsících vyplul s plachetnicí a strávil následujících šestnáct měsícú plavbou podél pobřeží Střední Ameriky. Digitálně nahrával různé zvuky, které pak prolnul do latinsko-amerických rytmů.
Věk: 26
Pracuje jako DJ v rádiu  KSTN 107.3 FM 1420 AM.  Je vlastník dvou vysílacích časů : The Traffic Jam (každé odpoledne)a The Saturday Night Mix Show.
věk: 25
Kupuje Trimarán na Costa Rice, následující tři roky strávil jeho rekonstrukcí
Vinyly si kupuje v Bay Are.
Věk: 24-23
Odjíždí do San Francisca, CA, USA, kde mixuje na privátních house párty.Pracuje v pronajatých klubech a spolu s různými promotéry otevírá nová místa. V následujících třech letech hrál v těchto klubech: Sound Factory, The DNA Lounge, Martinis, 4th and Townsend, The X, The Oasis, The Holy Cow, 181 CLUB, The Palladium, The Ramp, The Fashion Center, The Moscone Center, Transmission Theatre.
Podílí se na mnoha nekomerčních módních přehlídkách, též na přehlídce Macys Spring 1993 .
Pracuje jako asistent produkce a programový organizátor rádia 105.3 FM KITS 105 v San Franciscu, kde se také spřátelil s legendárním Djem Steve Masters, který usměrnil jeho hudební styl.
Věk: 22
Začíná mixovat house na setkání a s přáteli s Tabu. Setkává se s DJ Pierre Zon Zon. Pod jeho dohledem rozvijí svůj osobitý styl.Je přijat do Klubu Med
Věk: 21-20
Mezi jeho hlavní zájmy patří především beatmix, house techno a euro elect. styl
Věk :19
Začíná pracovat v univerzitním rádiu, nejprve jako reportér, pak DJ.
Věk: 18
Vystupuje na rock. koncertech na univerzitě v Severní Karolina, USA – Greensboro

BIO - Face2Face: 

Hudební projekt Face2Face vznikl na sklonku roku 2001, kdy se ke dvěma DJ (Face a Mataro) připojil kytarista Lucas Ross a společně se domluvili na pokusu o spojení (deep/tribal/tech) houseového setu a živého nástroje. Zanedlouho se do této formace připojili saxofonista Hodjohn, zpěvačka Dáša a k dovršení Mataro přesedlal z gramofonů na elektronické perkuse.

Do té doby nevídaný experiment měl úspěch jak u clubberů tak u promotérů a během prvních let své existence se nejednou objevil ve většině významných pražských klubů, v Kladně, Liberci, Benešově, Děčíně, Českém Krumlově i na několika hudebních festivalech jako SázavaFest, Dance Expose, Sand For People či Creamfields.

Se stálou 5 člennou sestavou vystupují další hosté v rolích MC (Adrenalin, Manda), zpěvačky (RedBeast), kytaristy (Pavel z Unity) či flétnisty (Andy Warhol). Projekt je otevřen k jakékoliv spolupráci či experimentování a jeho členové si nejraději zahrají na středně velkých klubových akcích s různorodým obsazením. Více až nejvíce infa na www.face2face.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016