PARTYINFO

 

COMMUNICATE

Datum konání:
23.07.2005 - sobota
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Real One (gecko sound), Tin Tin (gecko sound), Dr.Yver (LQD), Snek (LQD) and guest
Popis:
vstup 50 CZK
Line-up:
22:00 - 23:30 Snek
23:30 - 01:00 Dr.Yver
01:00 - 02:30 Real One
02:30 - 04:00 Tin Tin
04:00 - ????? Dr.Yver vs. Real One vs. Tin Tin
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Communicate - profily DJ Real One a Tintin
Klub Liquid a Gecko Sound Djs si vás dovolují pozvat na party Communicate, která se uskuteční 23. 7. 2005. Za Gecko Sound System vystoupí djové Real One a TinTin, Múžete se těšit na barevnou noc plnou převážně tribal/progressive house až trance.
 

Dj Real One

Lukáš Bařinka aka dj Real One se narodil před 27 lety v Praze. K taneční a elektronické hudbě se dostal někdy v polovině osmdesátých let a to převáženě díky Depeche Mode, New Order apod. Djeingu se věnuje již 8 let a jeho začátky se nesly v rytmu deep-housu a housu. Nyní se ubírá trošku rychlejším a dynamičtějším tempem, nynější styl je tribal house a progressive s tribal prvky a pozitivními progressivními plochy a nájezdy. Hodně ho ovlivnilo horké španělsko a hlavně španělský producenti jako například Chus&Ceballos, Dimas aka D-Formation, Simon&Shaker, Wally Lopez, Juan Magan, Dj Pippi, Julian Poker atd., mezi jeho další oblíbence patří Echomen, Sultan, G-Pal, Rick Pier O´Neill aka RPO, Bongoloverz.

Během jeho djské kariéry měl možnost si zahrát s českou dj špičkou, dá se říct, legendami české taneční scény (Pavel Bidlo, dj Loutka, dj Vilém, Airto, Tráva a další) a také si zahrát v nejznámějších klubech v ČR (Mecca, Roxy, Paradogs atd.).

Nyní můžete dje Real One slyšet na rezidentní party v Paradogsu pořádanou spolu s djem Vilémem s názvem Iberican fresh!.

Real One's Top ten:

01. Three Drives-Greece 2000 (Chus Olympic rework)
02. UDG-New Generation (Kai remix)
03. Simon&Shaker-Freshness (dub mix)
04. Wally Lopez&David Ferrero-Ca c´est Paris (original&G-Pal Lunatic remix)
05. Shapeshifters-Lolas theme (Victor Calderone dub mix)
06. Sultan-Shivers (all mixes)
07. Bongoloverz feat. Sloane-Under the ground
08. Roman S&Cevin Fisher-This is who we are
09. RPO&Loic-Ultimate drums
10. Echomen-Womb


Dj TinTin

Šestadvacetiletý Martin Macášek aka Tinin se djingu aktivně věnuje od února 2004. Již od začátku jej ovlivnil zvuk ostrovní progressive scény a  djů, jakými jsou například Sasha, Omid16b, Nick Warren a další. První veřejná produkce se odehrála na akci Dancedown v pražském Celebrity Café, Martin je v současné době rezidentem této party. TinTinův zvuk se dá charakterizovat jako směs progressive house a  progressive-trance kořeněná breakbeatem.

Vždy je dán důraz na náladu jednotlivých skladeb a celkovou atmosféru setu. Set Reflections  se umístil v top ten soutěže C-DJ  Democup, která proběhla v rámci party Reflection. Vedle pravidelné rezidence v Celebrity Café můžete TinTina pravidelně slyšet jako support dje Dana Coooleyho na jeho rezidentní party Respect v pražském Paradogsu a nově také na noci Elevation, která je jeho vlastním promotérským počinem. Více info, galerii a sety ke stažení najdete na www.dj-tintin.com

TinTin's Top Ten:

1. Deep Dish -  Say Hello
2. Reflekt – Need to feel  loved (Seb Fontain rmx)
3. Vitton and Stel – Wooden Swordz (Christian Cambas rmx)
4. Dave Seaman presents: Group Therapy – My worst enemy
5. Steve May – Blend fourty 3
6. Echomen – Radar
7. Luke Fair – Y34K
8. Luke Chable presents Quest – The Shepherd
9. Stel – Where I Belong
10. Arenok – Free Yourself

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016