PARTYINFO

 

ESENCE

Datum konání:
30.07.2005 - sobota
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Jerky M (Soundstrike), A.Man (Soundstrike), Andrey (Event), Mik-e (Crystal)
Popis:
vstup 50 CZK
 
 
Ibiza v Liquidu
Pro všechny z Vás, kterým se tento rok nepodařilo dostat na Ibizu se speciálně připravuje třetí pokračování putovní noci Essence.
 

Po velice příjemné kalbě v Libereckém Liquidu se promo seskupení poslouchej.net & soundstrike rozhodli, že jedna akce prostě nestačí J a že Essence ve městě "pod Ještědem" ještě na chvíli zůstane. Jelikož bude půlka prázdnin, bude tento díl určen především těm, kteří by chtěli okusit atmosféru divokých a rozjetých párties na Ibize.

Klub Amnesia je jedno z nejznámějších míst na tomto ostrově, hrají tam ti nejlepší djs a především se tam hraje hodně veselá a energická hudba. Právě podtitulem Amnesia se bude řídit celé uspořádání večera.

Narozdíl od předešlého dílu, který se odehrával spíše v tvrdších beatech, vás chce Essence-Amnesia obdarovat rytmy tech-housovými, housovými a především letními. Všichni, včetně djů Jerkyho M, A-Mana a Andreye se budou snažit o to, abyste se jako na Ibize opravdu cítili. Levné vstupné, skvělé nápoje na barech, pohodlné sedačky a kvalitní zvuk, to vše Vám bude nabídnuto. Stačí jen přijít a přesvědčit se.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016