PARTYINFO

 

CARL COX FESTIVAL UNOFFICIAL AFTER PARTY

Datum konání:
02.07.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - D1
DJs:
Daho (nula2.cz), Subrez dj´s (4 decks show), Logick, Unit (Next Wave production), Dialect (RBCN)
Info:
http://www.euroshow2000.cz
subgate@centrum.cz
Popis:
start 24:00, konec někdy odpoledne
vstup zdarma
 
 
Carl Cox festival unofficial after party
Nevíte kam zamířit po pátečním Carl Cox festivalu? Nabízejí se Vám dvě možnosti. Jedna z nich je si po tak náročném večeru odpočinout. Druhá se vám nabízí v podobě after party v nově otevřeném pražském klubu D1, kde se jako headliner představí jeden ze zástupců na tomto festivalu, jablonecký DJ Daho. A to vše zdarma.
 

Jestliže Vám přijde večer s Carlem Coxem příliš krátký, můžete si ho prodloužit neoficiální after party, která se bude konat v nově otevřeném pražském klubu D1, Husitská 7 Praha 3 Žižkov, který je součástí komplexu Euro show 2000. After se bude linout v rytmu techna. Vedle hlavního aktéra, dje Daha, se na ní  představí dvojice Subrez dj´s (4 decks show), zástupci Next wave production Logick, Unit a dj Dialect (RBCN)

Klub je pro návštěvníky otevřen již od 00:00 a konec after party se odhaduje na pozdní odpoledne. Pro návštěvníky jsou připraveny příznivé ceny na barech, spousta místa k odpočinku – chill out room, hutný sound a bohatý světelný park. Kapacita - 500 návštěvníků.

!!!!VSTUP VOLNÝ!!!!!

Klub D1 se pro návštěvníky otevře 1.7. 2005.  Nalézá se ve spodní části Žižkova, Husitská 7, Pha 3. Je součástí komplexu Euro Show 2000, který má desetiletou tradici. V tomto komplexu se mimo jiné nachází klub Velvet, který je zaměřen spíše na živou hudbu a karaoke, a kabaret.

Produkce klubu D1 je zaměřena zejména na elektronickou hudbu, která zahrnuje styly jako House, Techno, Drum and Bass, Jungle, Downtempo, Hip hop, Nu jazz a jiné. Přes letní prázdniny je klub otevřen od čtvrtka do soboty, vždy od 21:00 do 03:00. Spolu s těmito večery se zde konají pravidelné víkendové after parties, které začínají vždy v sobotu a v neděli od 03:00 do 15:00.

Více info na:
subgate@centrum.cz
rzk@seznam.cz 
www.euroshow2000.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016