PARTYINFO

 

NAROZENINY - EFENDY A TEXX

Datum konání:
06.08.2005 - sobota
Místo konání:
České Budějovice - K2
DJs:
Efendy, Texx, Spirit, Bon Finix, Swoop
Info:
http://www.djefendy.com
info@djefendy.com
Line-up:
21:00 - 22:00 Swoop
22:00 - 23:00 Spirit
23:00 - 24:00 Swoop vs .Spirit
24:00 - 01:30 Efendy
01:30 - 03:00 Texx
03:00 - end Bon Finix
 
 
Efendy a Texx v K2: přesný line-up
Texx a Efendy oslaví narozeniny v K2
Housoví djové Efendy a Texx oslaví společně narozeniny 6. srpna v budějovickém klubu K2.
 

DJ Efendy

Styles: Progressive-house, Vocal-breakbeat

Bio:
Lubomír Zíta aka dj Efendy pochází z jižních Čech. Většinu svého dosavadního života strávil ve městě, které lze právem nazvat kolébkou českého tranceu - v Českých Budějovicích. Hraní se aktivně věnuje od roku 2000 a je vůdčím představitelem nastupující generace českých tanečních djů. Představil se už ve většině nejznámějších klubů v Čechách. Zaslechnout jste jej mohli v různých rádiových pořadech věnovaných taneční scéně - regionálními rádii Kiss Jižní Čechy, Prácheň a Faktor počínaje, Evropou 2 konče.

Byl rezidentem akcí klubů Dwě Pare ( Č.B.) a M - Club (Č.K) Kromě velkých jihočeských parties: Sexplosion 8 ( Budvar Factory Party - areál budějovického Budvaru - atmosféra 5000 lidí, New Point of Fantasy, Space Station, Open air festival Lipno 2004 ...atd.) se představil i pražskému publiku v clubu ROXY (Climax), Duplex (Nextplanet), v Táboře pak zavítal do klubu Garage (Groove). Supportoval mnoha českým i zahraničním djům zvučných jmen - Lee Cabrera, Chris Sadler,Michael Burian, Orbith, Jerry, Lucca, Jay Brown, Rai, Dan Cooley, Marek Řeřicha, Andreas Kraemer, Lee Bolton, Femme 2 Fatale .... atd.

Slyšet od něj můžete preferované styly Tech - house , Electro - progressive - house či breakbeatové rytmy. Momentálně pracuje na vlastních projektech, produkce je zatím v přípravné fázi. 
 

DJ: Texx

Resident clubs: Mecca, Chateau Rouge

Bio:
S taneční hudbou přišel DJ Texx aktivně do kontaktu poprvé na podzim 1998. Tehdy získává  prvních několik desítek desek a díky veliké shodě okolností, přestože nemá zatím jedinou podobnou zkušenost, začíná hrát (i s velkou dávkou sebechvály těžko říci mixovat) pravidelně každou neděli v pražském undergroundovém klubu Luxor. S dalším hraním se Texx přiklání více k deep housu a loungeové hudbě, která v malých barech a na after party převládá. Dodnes můžete jeho deepovější sety příležitostně slyšet v podnicích jako Le Clan, Bonanza či Nebe. Pomalé beaty jej tedy baví dodnes, avšak nestačí úplně. Během posledních let se proto Texx objevuje již na hlavním pódiu s výrazně rychlejším a hodně energickým setem, ovlivněným všemi etapami, kterými přes nízký věk (*1981), prošel – tedy hlavně pestrým, veselým a zábavným housem s občasnými breaky či chytlavými vokály. Od léta 2003 vystupuje také jako součást DJ teamu Funk Punx, které na sebe mimo letních festivalů a rezidencí v pražské Roxy upozornilo mixovaným CD, které vyšlo jako příloha listopadového čísla časopisu XMAG. V současnosti má Texx čtyři rezidentní noci – LookBetterNaked a Frisky (v nejpopulárnějším pražském housovém klubu Mecca), Ping Pong House v L’Enfer Rouge a Massage v brněnské Vyhlídce. Pravidelně vystupuje také v after party klubu Studio54.


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016