PARTYINFO

 

THIEVERY CORPORATION

Datum konání:
07.07.2005 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Thievery Corporation live (USA)
Info:
http://www.roxy.cz
info@roxy.cz
 
 
Thievery Corporation v Roxy
Už tento čtvrtek si můžete v pražském klubu Roxy vychutnat koncert americké dvojice Thievery Corporation, který spadá do jejich evropského turné k aktuálnímu albu The Cosmic Game. Máte-li rádi klidnější tempo ve stylu dubu, ethna a hip-hopu, pak si tuto událost rozhodně nenechte ujít. Recenzi na album The Cosmic Game si můžete přečíst tady.
 
Čtvrtek 7. července bude pro mnoho hudebních fajnšmekrů dnem, kdy si budou moci ze svého seznamu odškrtnout další splněný sen v podobě koncertu amerického projektu Thievery Corporation.

Koncert producentského dua Rob Garza a Eric Hilton, které na pódiu během koncertu v klubu Roxy doprovodí dalších 10 (!) hudebníků, bude opravdovým hudebním svátkem nejenom pro všechny milovníky této kapely, kterou stylově zařadit by znamenalo vyjmenovat snad všechny hudební škatulky, počínaje dubem, ethnem a konče hip-hopem a popem. thievery

Pražský koncert je součástí evropského turné na podporu jejich v pořadí již čtvrté desky Cosmic Game (ESL Music 2005), na jejíž natáčení si přizvali takové hosty jako např. Flaming Lips, Perryho Farrella (Jane's Addiction, Porno For Pyros), Davida Byrnea a mnoho dalších. Pro všechny milovníky poklidných rytmů, dubových linek, exotických nástrojů a dokonalého zvuku je tato deska, stejně tak jako všechny tři předchozí (a navíc kompilace z řady DJ Kicks a mnoho dalších), opravdovou lahůdkou.

Stejnou lahůdkou potom zcela určitě bude i kombinace dvanáctičlenné koncertní sestavy a genia loci klubu Roxy. Výsledkem této kombinace nemůže být nic jiného než kandidatura na koncertní událost roku. Lístky jsou k dostání v obvyklých předprodejích, klub se otevírá v 19:00.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016