PARTYINFO

 

EJECT HOUSE

Datum konání:
22.07.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Braun (sunshine people), Airto (roxy/golfo), Rosi (bluesound djs); support: Ollgoy (hapu bar)
Info:
http://www.golfomusic.cz
Popis:
horní paluba
vstup zdarma
 
 
Eject House se stěhuje na Bukanýr
Eject House
Minulý rok jsme jsme počali jedno z našich party dětí s názvem EJECT HOUSE. Zrodilo se v našich hlavách jako alternativa letních open air festivalů, hlavně pro lidi, kteří zůstávají v Praze a mají rádi kvalitní house music konající se mimo klubové prostory.
 

Předchozí ročník se konal v krásném prostředí bránické louky (fotky: http://www.bukanyr.cz/eject/index.htm). Letošní ročník jsme pro změnu přesunuli na louku Císařskou, kde jsme již tento rok společně s Bluesound djs pořádali velmi úspěšnou akci Čáry 2005 (fotky: http://www.bukanyr.cz/cary/index.htm).

Náš potomek EJECT HOUSE je zase o rok starší a tím snad i moudřejší. Má spoustu nových kamarádů, snaží se moc nezlobit, kouká po holkách a miluje house music.

A kdo jsou letos jeho největší kámoši? Rozhodně dj Braun (sunhine people), který jakožto správný hudebník tráví většinu svého času ve studiu a hraje v této době velmi sporadicky a to dodává jeho setu vždy o to větší energii a náladu. Dalším parťákem našeho "Ejecta" bude dj Rosi z již zmíněné party Bluesound djs a rezidentní dj Airto (golfo/roxy). Jako support od 20:00 hod. vám bude world music pouštět dj Ollgoy.

Na místě se můžete opět těšit na bohatě zásobený grill, výčep piva a rozjetý cocktail bar se zajímavou nabídkou míchaných drinků za asistence zkušeného barmana. 

Těšíme se tedy na vás v pátek 22. července na Císařské louce, areál se otevírá v 19:00 hod. a hrát se bude až do šesté hodiny ranní.

Spojení:

bus - 241, 172, 126, 253, 244, 248, 198, 321, 105, 255, 129, 317
tram - 12, 14, 54
přívoz - každou hodinu od botelu Vodník

Nezbývá nám než poděkovat za podporu serverům: http://www.techno.cz, http://www.tech-house.cz, http://www.vivacity.cz a http://www.partypeople.cz


http://www.golfomusic.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016