PARTYINFO

 

SENSI BEAT

Datum konání:
06.08.2005 - sobota
Místo konání:
Řepice - open air
DJs:
primary open air stage - Pavel Krejdl (Techno.cz), Sidecar (Roxy booking), Cenda, Piny, Wobr, Body Bass, Stuka, Myrin
secondary tent - Pellican, Roy, Stan, Kra-Stra sound(byzzon&standik), Gregy, Nandala, Budrum
Info:
sensi.klub@seznam.cz
Popis:
fotbálek, grilovačka
 
 
Sensi Beat
Rádi bychom vás všechny pozvali na taneční party s názvem Sensi Beat, pořádanou strakonickým klubem Sensi. Axe se bude konat v sobotu 6.8. a jak je z letáku zřejmé a v létě jistě nutné, půjde o open air, tudíž o akci na čerstvém luftu a pod širým letním nebem.
 

Jako místo konání jsme pro Vás vybrali venkovní prostor v Řepici, která se nachází cca 3 km od Strakonic směrem na Prahu a proto pro Vás nebude jistě žádným problémem ono místo s velkým M najít. Pro jistotu bude připravené směrové značení, které Vás dovede až na plac. Místo konání SENSI BEAT není v pořádání akcí žádným zelenáčem. Každoročně a již po mnoho let se zde provozují letní rockové  festivaly a festivaly experimentální a undergroundové scény. Prostor se nachází v uzavřeném dvoře s odhadovanou kapacitou kolem 500 pípl, tudíž je na jihočeské poměry ideálním místem pro pořádání letního mejdanu.

SENSI BEAT open air bude rozdělen na dvě pódia. -Primary open air stage- bude ve znamení techna. 

Pozvání přijal ostřílený pardál a jeden z nejobsazovanějších českých djs DJ PAVEL KREJDL. Tohoto matadora netřeba dlouze představovat, mnohými je označován za prvního techno DJ v Čechách. Hrál snad ve všech našich klubech a na všech velkých parties ( Orion hall, Apokalypsa, Citadela, Cosmic Trip, Mácháč, Metronom, Hradhouse...). Vystoupil po boku takových jmen jako jsou Jeff Mills, Dave Clarke, Dave Angel, Takkaki itoh, Hardcell, Damon Wild, Surgeon. O jeho hraní snad jen nutno podotknout, že hraje techno, které je velmi pestré a barevné, často i ze tří gramofonů. V jeho setech se objevuje řada prvků, chcete-li zvuků či samplů z jiných hudebních stylů (nejvíce z hip hopu), které pomocí scratchů zakomponovává do techna a tím vytváří velmi zvláštní efekty a nadšení u publika.

Dalším headlinerem je Jihočechům dobře známý a oblíbený DJ SIDECAR. Mohli jste ho například slyšet zhruba před dvěma lety na nedaleké oblíbené technoparty LOCOMOTIVE.

Není mnoho DJů, kteří ovládají kromě gramofonů také hudební nástroj. A právě DJ Sidecar, který už odmalička vyrůstal v muzikantské rodině a má tedy nejen hudební vzdělání, ale i plně ovládá hru na klavír a akordeon, mezi ně bezesporu patří. Tato skutečnost jemu samotnému vypomáhá jednak při mixování desek, tak i v jeho vlastní tvorbě. Jeho vytříbený hudební sluch jej přivedl zpočátku k house music, aby nedlouho poté zakotvil u techna, u něhož zatím zůstává.

"Techno nabízí DJovi spoustu možností. Dá se míchat na více způsobů: můžeš svůj set nechat jen tak plynout nebo udělat strašný kotel," říká Sidecar.

Na české scéně působí již téměř 8 let. Začínal v pražském klubu PUNTO AZUL. Byl residentem na první sérii techno večerů v pražské Radosti FX - OVER THERE. Jeho sety rozhodně nejsou bez nápadu a neustále se vyvíjejí. V pražské Roxy pravidelně hrál na exkluzivní techno noci Mega, kde se objevil po boku takových osobností, jako jsou Dave Clarke, Gayle San či James Ruskin, Space Djz.

-Primary open air stage- otevře svým setem Djské duo a dobří přátelé Pavla Krejdla ze seskupení Kovoshrot DJ CENDA a DJ PINY. Další v pořadí následuje dj a promotér mnoha tradičních jihočeských akcí (Magnetic, Groove field, Explorer...) DJ STUKA. Nebude chybět strakonický DJ WOBR, který si pro publikum připraví speciální "talking & energy" techno set, takže si jej jistě nenechte ujít. Polínko do rozfajrovaného kotle přihodí i českobudějovický masér a sympaťák DJ BODY BASS, který jak se zdá poslední dobou pěkně zrychlil a přitvrdil. Jeho pořádnou a energií nabitou techno nálož si budete moci vychutnat na prahu noci a rozednívání. !Určitě ideální záležitost! Poté už se pomalu budeme blížit do cíle. No pomalu se ale zrovna říct nedá, protože jako poslední na line upu bude milínský DJ MYRIN.

Lineup je poskládán do 5. hodiny ranní, ale dá se očekávat, že se produkce poněkud protáhne ;-)

Druhá -Secondary tent stage- bude přirozeně poněkud odpočinkovější a klidnější než hlavní   :-) Uslyšíte převážně house music, ale místo zbude i pro hip hop. Za zmínku jistě stojí písečtí hausers DJ PELLICAN a DJ ROY. Strakonicko-kralupské duo BYZZON a STANDIK spolu se sensi rezidentem GREGYm.

V prostoru se budou nacházet velmi dobře zásobené bary, kde bude možno znovu načerpat ztracenou energii, nebude chybět veřejné ohniště, stolní fotbálek a mobilní obchůdek se SPEED 8. Areál se otvírá v sobotu v 16h. Produkce na hlavní stagei začne v 18h.

Všichni jste srdečně zváni a doufáme že se dostavíte v hojném počtu a hlavně s chutí oslavit prázdniny a užít si trochu toho letního pozdvižení :-)

PORUČÍME VĚTRU A DEŠTI!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016