PARTYINFO

 

TECH-HOUSE.CZ NIGHT

Datum konání:
15.07.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Next, Blond, Groof, Few, Brady
Info:
http://www.tech-house.cz
Popis:
vstup zdarma
Line-up:
22:00 - 23:30 Next
23:30 - 01:00 Blond
01:00 - 02:30 Groof
02:30 - 04:00 Few
 
 
Tech-house.cz Nite v pátek na Bukanýru
Tento pátek 15.7. vás na Bukanýru zasáhne další Tech-house.cz Nite ostrou dávkou nefalšovaného underground housu.
 

Po poslední veleúspěšné a téměř snové návštěvě guru Asada Rizviho, který doslova rozbil celý Bukanýr, vás tímto večerem spolu s našimi djs Bradym, Blondem a Nextem provedou hosté Groof a Few. A že to nebude jen odpočinkový a poslechový večer zajistí i oslava narozenin hned dvou velkých fans toho underground soundu. So let´s tech-spinnin´!

groofDJ Groof
se DJingu věnuje již od roku 1995 a od té doby navštívil snad všechny větši kluby v česke republice a na slovensku. Se svoji muzikou se ale podíval napr i do německa, švýcarska nebo švédska. Výběr jeho desek je vždy ovlivněn prostředím v němž hraje.Dnes ho můžete slyšet pod hlavičkou dynamic-line.com

DJ Few
Vlastním jménem Fanda Linhart (24) začal asi jako každý DJ chodit na party jako kluber.
Čím více na akce chodil tím více ho bavilo sledovat práci DJe za mixákem. Nejvíce mu učaroval Chris Sadler. Ne snad kvůli muzice jakou hrál jako spíše kvůli práci za mixem. Druhým DJem který ovlivnil Fandovu budoucnost byl DJ Brady s kterým začli pořádat party BYPASS v dnes již neexistujícím klubu Pod Horou. Na jejím třetím pokračování zahrál i Fandův vzor Chris Sadler.

Bradyho "poctivý ostrovní tech-house" ho tak oslovil, že si vzal půjčku 100.000 kč z banky a koupil si vlastní aparaturu aby mohl trénovat. Dalším Fandovým velkým pomocníkem se stal DJ Dan Cooley, který mu za dobré peníze prodal kufr se staršíma deskama. Po tříměsíčním každodenním trénování získal Few první rezidenci v Pražském baru U Petárka. To už měl samozřejmě spoustu nových desek a tak si pomalu začal tvořit svůj styl. Ten lze nejlépe charekterizovat jako energický tech-house s prvky progressivu, funky a elektra. Nutno ale říci, že Fanda je ještě na začátku, a tak lze očekávat jeho další vývoj. Sám o sobě říká: "Nemusím hrát na halovkách... stačí mi malý klubík a pár dobře se bavících lidí... " Jak sympatické v dnešní době.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016