PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
12.08.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vectif, Tvyks, Diome
Info:
http://www.plastique.cz
vectif@vectif.cz
 
 
Plastique: nová klubovka v Radosti FX
Radost FX chystá několik nových klubových nocí, které odstartují po prázdninách. Jedna bude mít ale premiéru už tento víkend.
 

Radost FX Club si pro vás od září přichystal poměrně zásadní programové změny v pátečních večerech. K zaběhlým nocím jako jsou Bikini Club, Lollypop a Supergirls přibudou nové pravidelné večery. Do Radosti se od září stěhuje noc djů Loutky a Trávy MIXER, která se bude poprvé po delší odmlce konat  23/9, od října se pak můžete těšit na pravidelnou noc našeho no.1 dje Michaela Buriana. Mé osobní poděkování pak patří klubu Roxy, který svolil s přesídlením těch to oblíbených večerů do našich prostor.

Úplně novým počinem pak bude nu skul electro house & fashion night s názvem PLASTIQUE, jejímiž stálými residenty budou djové VECTIF & TVYKS. Tato noc reflektuje na současný moderní světový trend electro-house music. Ve spojení s originální módou a performacemi by se měla stát kultovním večerem klubu. Budeme se snažit návštěvníky si tento večer užít poněkud netradičním způsobem, očekáváme jejich spolupráci při vytváření nové atmosféry večera, kde je téměř vše dovoleno. Velikou inspirací pro tento večer je kultovní londýnská noc, která se koná pravidelně každou středu v klubu Ghetto pod názvem NAG NAG NAG (www.nagnagnag.info). Stěžejní postavu a residentku tohoto večera JO JO DE FREQ budeme moci slyšet v Radosti FX na launch party PLASTIQUE v pátek 16/9/2005, kdy tato noc proběhne již v plné parádě.
Pre-launching party se koná tento pátek 12/8/2005, tentokrát bez performací a bez efektů, pouze v čistě electro-houseových rytmech, kdy bude hostem plzeňský dj DIOME.
Tento večer by vám však měl dát další navigaci k našim chystaným aktivitám, ohledně tohoto nového večera. V průběhu příštího týdne také můžete očekávat spuštění webových stránek k akci www.plastique.cz
Zdůrazňujeme, že tento večer si chce vychovat svoje vlastní publikum, pro které bude kultem zábavy, která u nás zatím chybí a která si neklade žádných hranic. Bude sexy, bude free, bude fashion, bude PLASTIQUE….

Info : vectif@vectif.cz, tvyks@vivacity.cz

GET READY FOR PLASTIQUE LAUNCHING PARTY ON 16TH SEPT 05 WITH DJane JO JO DE FREQ (NAGNAGNAG, LONDON, UK)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016