PARTYINFO

 

LOLLYPOP

Datum konání:
19.08.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Lumiere & Vilém, special guest DJ Divinity (Sage Club, D)
Popis:
Tentokrát v námořnickém!
 
 
Gaynight Lollypop v pátek v Radosti FX
Další díl oblíbené klubovky Lollypop se připravuje na pátek v pražském klubu Radost FX.
 

Opět je tu jedinečný a milovaný Lollypop. Tentokrát se všichni oblečeme do námořnického. S berlínského klubu Sage přijíždí skvělé duo Divinity a Superzandy. Superzandy už u nás vystupoval na záčátku roku a setkla se zde s obrovským úspěchem. Tentokrát přijíždí i s kolegou Divinitym. Jejich společné vystoupení je naprosto strhující směsicí performancí, dingu, zpěvu a tance, prostě půjdete všichni do kolen.
Páteční Lollypop bude skutečně výjimečný!!


SUPERZANDY (sagebooking.de / gucci koks / GMF, Berlin)

 V roce 1996 se z DJe Superzandy stala DJane Superzandy! Od té doby tato drag queen ničí svými sety taneční parkety po celém světě se svoji bizarní show a djingem.
V celém Německu je několik drag queen DJ´s, žádný se však svými dovednostmi a stylem show nemůže měřit se Superzandy. Perfektní mixy, skvělá zábava, nikdo neumí vytvořit lepší party atmosféru. Superzandy nepatří do kategorie transvestite DJ´s. Nemá čas se tím  zabývat. Svoji image založil na tom, že je drag DJ superstar. Sám již mnoho let organizuje své vlastní SUPERZANDY PARTIES, které jsou velmi úspěšné a výjimečné. Na těchto akcích ukazuje všem, co by měli od dobré party vyžadovat : „ You should rock, you should sweat and you should be ready for Superzandy!


DIVINITY (sagebooking.de / metrosexx / aromamusic, Berlin)

Jeho vzkazem publiku je LÁSKA.
Tento energický chlapík je naprosto výjimečným umělcem. Svým strhujícím projevem na sebe dokáže během chvilky upoutat pozornost publika a přimět ho k tanci. Nenechá nikoho vydechnout, nedá vám čas na vteřinu odpočinku, vše jsou emoce, tanec a spousta legrace. Je djem, tanečníkem a performerem v jedné osobě.

Jejich společné vystoupení je neopakovatelným zážitkem. Jedná se o skloubení dingu, zpěvu, tance. Na berlínském CDS festivalu sklidili největší ovace ze všech účinkujících. Radost FX bude prvním místem v České Republice, která bude svým návštěvníkům moci nabídnout tuto skvělou zábavu.

LOLLYPOP FOREVER!

Radost FX, pátek 19/8/2005.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016