PARTYINFO

 

4. NAROZENINY FLÉDY

Datum konání:
23.12.2005 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Maradona Jazz, Orbith, Sayko, Dave Fish, Koala, Joshek, Jahly, Valoa, Pasta, Green
Live:
Southeast
Popis:
start 20:00
 
 
Fléda v pátek slaví 4. narozeniny
Brněnská Fléda už 4 roky přispívá svým programem k úrovni nočního života v Brně. Za tu dobu zde vystoupilo mnoho slavných i méně známých kapel a DJů a domácí scéně přibyly nové pravidelné noci jako například Elektra, Reggaenerace, Progressive Zone nebo Break 4 Beats. Narozeniny se budou slavit už tento pátek a kromě zástupců výše jmenovaných nocí se můžete těšit na pražský projekt Maradona Jazz.
 

Už jsou to 4 roky, co Brno konečně "dostalo k Vánocům" pořádný klub. Je pro vás nachystaná velká narozeninová oslava s DJs, kteří jsou Flédě blízcí.

Velká narozeninová oslava s těmi, kteří vás pravidelně na Flédě dostávají při svých residentních večerech - Break4Beats, Elektra, Reggaenerace, Progressive Zone... Na třech stageích vás čeká výběr toho nejlepšího z Brna a jako narozeninový dárek hostující Maradona jazz! O dekorace se postará Club design 67 a o projekce VJ Kombajn.

Jelikož jsou narozeniny již tradičně akcí, o který je velký zájem, tak doporučujeme přijít co nejdříve a v klidu tak oslavit vše v klidu a pohodě, bez strkanic u vchodu...:)

Pro všechny návštěvníky tu je možnost volného vstupu - Zaregistrujte se na info@fleda.cz a získejte tak vstup zdarma. Při zaslání vašeho jména, mailu a telefonního čísla na info@fleda.cz budete automaticky zapsáni na guest list narozenin a máte vstup zadarmo!Pro příští rok tak zároveň dáváte souhlas k zasílaní informací o dění v klubu Fléda ve frekvenci 1 měsíčně. Zároveň připojte své přání k našim narozeninám - vybereme to nejoriginálnější a odměníme ho permanentkou na jarní sezonu.

Těšíme se na Vaše přání a těšíme se na Vás:)Prvních 200 návštěvníků dostane miniaturu Becherovky. Všichni od nás dostanou dárek - volný vstup na jakoukoliv akci v období od 1.-12. ledna 2006 pořádanou LevelB production (mimo kina).

Vstup: 100 / Zdarma!  Start: 19:00

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016