PARTYINFO

 

ETERNITY

Datum konání:
16.12.2005 - pátek
Místo konání:
Brno - Mersey
DJs:
Loutka, Dan Cooley, Louis, Guga, Hydrophonics
Popis:
vstup 100 czk
speciální dekorace, 4 LCD screens, go go, ovoce zdarma
 
 
Loutka na Eternity v Mersey + soutěž
Šestnácté pokračování Eternity proběhne v brněnském klubu Mersey, jako headliner se představí DJ Loutka, kterého doplní Dan Cooley, duo Louis + Guga a Hydrophonic.
 

Eternity je bezesporu jedna z nejznámějších tuzemských parties a mezi její hlavní znaky patří různorodost, kvalitní hudba a propracovaný design. Hovoříme-li o různorodosti, znamená to v případě Eternity fakt, že tato akce nejenže cestuje po celé republice (2 díly se konaly v pražské Radosti FX, několik dílů v ostravském Fabricu, v Brně již klubovka proběhla v Jadranu, v Boby, ve Flédě i na Favále), ale i mění kapacitu, velikost hlavních jmen i hudební styl. Některé díly, například s Umekem a Valentinem Kanzyanim v Jadranparku, s Layo a Bushwackou v Boby navštívilo hodně přes 1000 clubberů, jiné díly byly komornější.

Ne náhodou se další díl Eternity, v pořadí 16., přesouvá do zrekonstruovaného klubu Mersey - pořadatelská agentura totiž v červenci tohoto roku prostor převzala zpět a testuje jeho možnosti. Hlavním hostem večera bude skutečná legenda české taneční scény DJ Loutka, kterého mnozí považují za zakladatele house scény u nás.

Málokdo ví, že Loutka začínal v roce 1990 v pražském klubu Futurum, kde působil jako new wave dj a hrával věci od kapel Duran Duran, New Order a Depeche Mode. V Holandsku o rok později přišel do styku s elektronickou scénou a rychle změnil styl a stal se nejvýznamnějším propagátorem elektronické hudby u nás. Začínal v klubech Meloun, Ládví, Radost Fx a Roxy a od poloviny devadesátých let začal také pravidelně vystupovat v Brně, kde jste jej mohli v letech 96-98 nejčastěji vídat právě v Mersey Klubu, který tehdy byl na vrcholu své slávy. Ne každý také ví, že Loutka hrál v mnoha respektovaných světových klubech - například v holandských Chemistry a Mazzo, doprovázel nepřeberné množství světových hvězd, hrál například s Westbamem, Chemical Brothers, Terry Francisem, Layo a Bushwackou, Luccou, Darrenem Emersonem, Dimitrim z Dee Lite, Mr.C, s vynikající japonskou skupinou UFO a dalšími. Loutka se zkrátka drží na výsluní již téměř 15 let a to ne náhodou.

Jeho sety jsou totiž skutečná lahůdka, mistrně střídá méně výrazné pasáže s aktuálními hity, skvěle mění tempo, překvapuje a baví publikum. Loutka nepotřebuje aktivní PR managementy za zády, prosazuje se sám hudební kvalitou a takových djs na světě mnoho není.

Na Eternity 16 doplní Loutku další pražský DJ - DJ Dan Cooley z Roxy Klubu a dynamické duo Louis + Guga, nad ránem párty tradičně ukončí svým progressive setem mladý brněnský talent Hydrophonic.

Co ještě dodat? Kromě tradičně vychytaných dekorací Martina Tocháčka se můžete těšit na nový hudební aparát klubu Mersey, magickou videoprojekci a především na další nezapomenutelnou klubovou noc.

Vstupenky za 100 Kč zakoupíte v Indies a v DPL a další Eternity, s pořadovým číslem 17 pak pokračuje v ostravském Fabricu 18.2.06.

Více www.mersey.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016