PARTYINFO

 

ELEKTRA

Datum konání:
30.09.2005 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Ladida, Orbith, Tvyks, Michael Scuberman, Ian Fuzzy
Live:
Southeast
 
 
Elektra se přestěhovala do Flédy
Brněnská noc DJe Orbitha se po prvním díle Elektrick přejmenovala na Elektru. Tato noc si vybudovala dobrou pozici už v pražském klubu Roxy a bude dál pokračovat v brněnské Flédě. A už v pátek se můžete těšit na velmi silnou sestavu. Vedle Orbitha vystoupí i Ladida, Tvyks, Michael Scuberman a živě projekt Southeast.
 

Tentokrát si dj Orbith přizval k sobě zmíněnou Ladidu, Southeast live, Tvykse, Michaela Scubermana a Iana Fuzzyho. Samozřejmostí budou dekorace, projekce  - v případě Ladidy a Southeast dokonce speciální pro jejich sety!
Zajímavou nabídku  máme pro ty, kteří jdou týden předtím na Citadelu. Schovejte si lístek z Citadely a máte vstup na Eklektru o 50,- levnější! Stačí ho pak ukázat na místě při vstupu do Flédy…To se vyplatí, ne?:)

LADIDA
je prvni českou ženou za djským pultem. Je dnes jednou z nejvyhledávanějších djs jak v České Republice, tak ve světě, u nás se již dá mluvit o legendě. Je též uznávanou producentkou a její poslední skladby  s inovujícím, energetickým zvukem hrají i ti nejpopulárnější djové ve světě jako Carl Cox, Sven Vath, Jeff Mills ...
Zlomové bylo pro ni období, když se v Praze otevřel první klub zaměřený na taneční hudbu Radost Fx a jak říká Linda svými slovy:"Byla jsem ve správný čas na správném místě."Rezidentní noci pod jménem Planet Alfa, kde  od začátku vystupovala před známými jmény světové taneční scény, ziskaly velkou popularitu v Ćesku i v zahraničí a proto už v roce 1996 začala působit na celé Evropské scéně. ¨V roce 1997 se stala v Německu 3 nejoblíbenějším mezinárodním djem v kategorii Objev roku a od té doby je pravidelným hostem Love Parade. S vydáním EP Mundo v roce 2001 si upevnila svůj věhlas jako mezinárodně uznávaný dj, tato deska se v zahraničí objevila na mnoha cd kompilacích / Dance Valley, Amnesia, John Aquaviva mix cd, Essential underground../ V roce 2003 jede první turné po Japonsku, Austrálii, Malaysii.Hudební časopis Report jí vyhlašuje jako vítězku ankety Žebřik 2004 v kategorii dj roku..Popularita a vliv na mladou generaci ji řadí mezi významné ikony mladé generace.V roce 2005 se  zůčastnila akce Puma Conventions v klubu Roxy, kde vystoupila jako stylista módní přehlídky. Účinkuje v pořadu Vodopád, který se od září vysíla každý týden na TV Prima. Nové EP Slave 2 rhythm vyšlo v srpnu 2005 na značce Potential records-UK.
www.ladida.tv

SOUTHEAST
Působí tak trochu jako zjevení na české scéně. Během posledního roku se zařadili do absolutní producentské špičky u nás. Zkraje roku vybral  Aleš Bleha dva jejich tracky na mixovanou kompilaci časopisu Xmag, kde se tak ocitli ve společnosti jmen jako Miss Kittin, Alter Ego, Chris Liebing, Umek…Zároveň je zabookoval na největší festival elektronické hudby u nás - Summer of love 2005! Southeast byli také osloveni o vytvoření prázdninové audio přílohy časopisu Gamestar. Spolupracují s Orbithem (track No Money No Love vyšel na kompilaci k Summer of Love) a chystají s ním desku. Závěrečná stvrzující tečka jejich stoupajícího kreditu přišla ale začátkem září, kdy vydali u německého Frisbee vinyl „BKR feat. Southeast – Brazilian Heat“. Na Frisbee vydávají třeba také Ricardo Villalobos, Vanguard, Monika Kruse, Voodooamt, Paul Brtschitsch… Díky labelu Frisbee míří vinyl do celosvětové distribuce a hrají ho už Laurent Garnier, Mauro Picotto, Monika Kruse…Aby byl křest opravdu výjimečný, tak spojí svoji show se speciální projekcí od Cube Vision!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016