PARTYINFO

 

MLÝNICE

Datum konání:
23.07.2005 - sobota
Místo konání:
open air
DJs:
Piri, Odboy, Local Heroes, Euthanasia, Pillow
Live:
Reynok, Ear Drum Kru (SK)
Popis:
Areál Mlýnské zahrady ve Studénce
start 14:00, vstup dobrovolný
 
 
Mlýnice 2005
V sobotu 23. července jste zváni do Studénky na první ročník hudební přehlídky a festivalu Mlýnice. Po květnovém deathmetalovém Studénkafestu se o slovo hlásí také elektronická muzika.
 
Od 14.00 do 22.00 hodin přijede na Mlýnskou zahradu (cca 500 m od vlakového nádraží) ve Studénce několik djů a projektů v čele s partičkou EAR DRUM KRU z Bánské Bystrice. Během odpoledne se postaví ke gramofonům PILLOW, POPPY, EUTHANASIA a LOCAL HEROES. Pak dostane slovo Příborský hiphop - ODBOY, Frenštátský elektropunker REYNOK se svým live-actem a zajímavý Ostravský projekt LOOKINGBASS dje Piriho, jehož intelligent drum.n.bass doplní živý basák M1 a MC Tweety twizta. Celé odpoledne pak zakončí již zmínění EAR DRUM KRU, kteří do Studénky přijedou v pětičlenné sestavě.

V doprovodném programu budou od 15.00 hodin malovat na plátna writers z Nového Jičína graffiti a obrazy a v podvečer Vás čeká Ostravská parta CYBERFIRE se svou žonglovací show.
Vstup na tuto akci je dobrovolný.
Závěr Mlýnice je ve 22.00 hodin. Ani poté však nic nekončí. Pro neúnavné bude přímo na místě připraven autobus s odvozem na afterparty do klubu M.KO v nedalekém Bílovci, kde celá taškařice bude pokračovat druhým vystoupení EAR DRUM KRU a ostravskými FERDOU, PICKFICKEM a A.THA.MEM.

Jste srdečně zváni.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016