PARTYINFO

 

CLUBSTARS SUMMER SESSION

Datum konání:
29.07.2005 - pátek
Místo konání:
Pardubice - Ponorka
DJs:
Fojtych, Tsézar, Scoop, Yess, Klap-in, Scream
Info:
http://www.clubstars.aktualne.cz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Clubstars Summer Session v Ponorce
Pardubická houseová klubovka v klubu Ponorka.
 

Brothers and sisters.. Let me take you to the place I know you want to go…

Podruhé ve východních Čechách taneční párty odrážející nejnovější světové house trendy. Jediná východočeská HIT & HOUSE & ENERGY párty night se dočkala svého pokračování opět v příjemném prostoru pardubického klubu Ponorka. Tentokrát bude párty rozdělena do dvou úzce spjatých hudebních žánrů – MAIN HIT & HOUSE & ENERGY DJ PERFORANCE a stále ve městě perníkových pochutin oblíbeného TECHNA.

Zde se rodí nový… house
Abychom přiblížili HIT&HOUSE&ENERGY co nejširšímu publiku, párty je tentokrát koncipována jako skutečně letní pohodový mejdan pro lidi, na kterém neplatíte žádné vstupné. 9 HODIN MIXOVANÉ taneční hudby od 6ti djs plus PŘEKVAPENÍ… Nyní máte jedinečnou možnost udělat si představu o pojmu HIT&HOUSE&ENERGY a o tom, co se hraje na vybraných tanečních akcích ve větších městech po celé Evropě. 

Zdravíme PRAHU
Nejen PRAHA ale i PARDUBICEEE! Svižné house rytmy okořeněné temperamentním groove feelingem na klubové noci CLUBSTARS SUMMER. Nový druh house music, který nemá nic společného s deepovými náladami a ve kterém je neskutečné množství energie na Vás čeká v pátek 29.7. v klubu PONORKA.

Dostaveníčko s přáteli
Zastavte se v pátek 29.7. ve festivalové horečce předražených open airů se světovými, dokola se opakujícími hvězdami, sic pouze v ČR měřítku, na letním klubovém mejdanu CLUBSTARS SUMMER plném aktuálních klubových house anthems a ostrého techna. Můžete se tak v létě sejít s přáteli, kteří se nemohou zrovna na Váš oblíbený open air dostavit.

Vycházky povoleny
Jelikož se jedná o akci se vstupem ZDARMA, můžete dle počasí například posedět venku před klubem nebo zapařit vevnitř v klubu, kdykoliv a jak se Vám bude chtít. My Vás ven pustíme:)

Diskžokejové kočírující desky
Z Anglie dorazí opět DJ FOJTYCH – čekejte NEW WAVE HOUSE a ELECTROCLASH
Hodinu a půl HIT & HOUSE & ENERGY a UK FUNKY houseu připraví ve svém klasickém party podání DJ TZÉSAR, prolínat mezi styly bude mistr MIXU ze 4 DECKS!!! DJ SCOOP, od houseu po techno tak jak to máte od něj rádi, residentní DJ YESS nachystá asfalty z TECH-HOUSE a TECHNO produkce, DJ SCREAM Vás trochu postraší na konci párty nekompromisním techno setem.

Pátek 29.7.2005 PONORKA PARDUBICE – party place for CLUBSTARS SUMMER

Djs: FOJTYCH (UK based DJ/electroclash and new wave house), TZÉSAR (Hit-house-energy), YESS, SCOOP, KLAP-IN, SCREAM

FREE ENTRY.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016