PARTYINFO

 

NO DEFINITON MISSION

Datum konání:
23.07.2005 - sobota
Místo konání:
Kolín - Koruna
DJs:
Andrew, Abu
Popis:
vstup zdarma
 
 
No Definition Mission v Kolíně
Nová klubovka v kolínském baru Koruna dostala název No Definition Mission.
 
Rádi bychom všechny fanoušky elektronické taneční muziky pozvali na sobotní premiérovou akci v kolínském baru Koruna, která dostala název No Definition Mission. Nejedná se o klasickou taneční párty, ale spíše o poslechovou akci, na které si vezmeme pod lupu pestrou paletu hudebních stylů různého stáří od pomalejších experimentálních kousků přes pulsující smyčky všech možných odnoží techhouse a techna zpátky ke křišťálovému zvuku electra a rozlámaným rytmům nu skool breaků.

 V průběhu večírku se za gramofony budou střídat dva DJs z čáslavska. Starou školu a zvuk techna oblíbeného v místním regionu bude reprezentovat DJ Andrew, kterého si místní určitě pamatují z dob jeho rezidentury a spolupořádání párty Save the Vinyl v čáslavském Grandu. Mladší generaci a čerstvý zvuk taneční elektroniky přijede presentovat DJ Abu, polovina projektu MachineFunck, který v současné době objíždí kluby po celé republice a představuje posluchačům pravověrné electro nebo energickou palbu v technosetech na 4 gramofony a 2 mixy.

 Na všechny návštěvníky a posluchače se moc těšíme a doufáme, že se nám podaří naservírovat Vám nějaké ty starší i novější hudební lahůdky nebo pro Vás prostě jen připravit kvalitní hudební kulisu pro příjemný a pohodový sobotní večer. Věříme, že naše desky dokážou zaujmou i přesto, že se  nejedná o velkou taneční akci a v lineupu se neobjevují žádné superstars.

No Definition Mission:
místo: bar Koruna, Slovenská ulice, Kolín
DJs: Andrew, Abu (machinefunck)
feature: videoprojekce, terasa se zahrádkou, vyhlášené fotbálky, prostor pro 100 lidiček a v něm Prazdroj & Gambrinus, věrní to přátelé z Plzně
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016