PARTYINFO

 

BUBBLES DELICIOUS - BOHEMIA SEKT PARTY

Datum konání:
31.08.2005 - středa
Místo konání:
Praha - Défilé
DJs:
Manio & Renda, Lumiere, Airto, Vilem
Popis:
vernisáž prodejní výstavy Lucie Pavlovich Summershots
start 19:00 (vstup pouze s pozvánkou), od 22:00 party (vstup volný)
 
 
Výstava fotek s letní tématikou
Défilé fashion bar & lounge si Vás dovoluje pozvat na vernisáž prodejní výstavy Lucie Pavlovich s názvem "Summershots Vernisage," která se uskuteční ve středu 31. srpna od 19:00 do 22:00.
 

Fotografie s nádhernou letní tématikou si budete moct prohlédnout na obou patrech Défilé za hudebního doprovodu ve stylu lounge music, o který se postará rezident Défilé, DJ Vas. Na projekce pro vás připravujeme promítání záběrů z naší letošní povedené 1. narozeninové oslavy, včetně módní show 10 různých návrhářů "Défilé for Défilé," které se jen tak mimochodem Lucie zúčastnila jako modelka.

Jako pozornost pro Vás bude připraveno občerstvení formou rautových stolů (made by Dinitz) a samozřejmě i tradiční welcome drink od jednoho z partnerů tohoto večera, kterým je značka Bohemia Sekt.

Úderem 22:00 hodiny se Défilé opět otevře normální veřejnosti, čímž ale tento večer rozhodně neskončí, jelikož dole v prostorách lounge odstartuje další z řady Bohemia Sekt Bubbles parties, na které tentokrát zahrají nejen DJs Manio (ECA, Def promotion, Party in house) & Renda (Le Clan), ale i speciální host večera, DJ Maxime (Fr). Vstup bude zdarma!

Biografie Lucie Pavlovich

Lucie Pavlovich se narodila v Trutnově v roce 1973. Po skončení střední školy pracovala několik let jako profesionální modelka. V roce 2001 nastoupila do London School of Photography a v roce 2005 úspěšně ukončila studia v London Metropolitan University v oboru mezinárodní vztahy a psychologie. Nyní pracuje jako profesionální fotograf po celém světě a její práce může být shlédnuta například v Cosmopolitan Magazine London a v Sony Gallery na Americké Universitě v Káhiře, kde v současné době probíhá její autorská výstava. V současnosti žije střídavě v Londýně, Praze a Kapském Městě.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016