PARTYINFO

 

TOČNÍK IN ROXY

Datum konání:
28.07.2005 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - NoD
DJs:
Slater (tribal vision rec), Schwa (tribal vision rec), Gadjo
Popis:
start 21:00, vstup zdarma, visuals: Mimo TV, Perplex
 
 
Točník in Roxy: ochutnávka festivalu
Od 28. do 29. července se v Universal NoD uskuteční zajímavá hudebně-filmovo-divadelní ochutnávka festivalu Točník 2005.
 

Prostory experimentálního prostoru NoD se rozvibrují v rytmu ambientu, elektra, breakbeatu, downtempa, psytrance či worldmusic a balkánských rytmů. Zahrají tedy DJs jako Slater, Gadjo aka Skalalai, DeusExMachina, MatKore, Besta, Schwa a další. Divadelní složku zastoupí spolek Disharmonie a o vizuální stránku věci se postarají Mimo TV, VJ Perplex a VJ Waldecke.

Těšit se také můžete na cyber dekorace od Výtvarného Kroužku Čtvereček. Vstup zdarma! Navíc prvních 100 návštěvníků dostane při vstupu lístek, který bude na konci večera slosovatelný – výhra: 3x1 volný vstup na festival.

Samotný festival pak propukne poslední srpnový víkend na hradu Točník za asistence domácích i zahraničních drum and bass, breakbeat, elektro a psytrance DJs, projektů a kapel; nedílnou součástí bude i divadlo, workshopy a filmy. V rámci dnů Točník in Roxy budete moci v Universal NoD zakoupit vstupenky na festival za zvýhodněnou cenu (vstupné na jeden den za 150,- Kč, na oba dny 250,-). Kompletní line-up a mnoho dalších informací naleznete na www.tocnikfestival.cz.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016