PARTYINFO

 

LOCOMOTIVE 6

Datum konání:
23.09.2005 - pátek
Místo konání:
Katovice - KD
DJs:
Sven Hanke (D), Kaisersoze, Home, Wobr, Byzzon, Gregy
Info:
freemusicdjs@seznam.cz
Popis:
laser show, sound system 20 kW
start 21:00, vstup 140 CZK < 23:00 < 170 CZK
Line-up:
21:00 - 22:30 Byzzon
22:30 - 00:30 Kaisersoze
00:30 - 02:00 Wobr
02:00 - 03:30 Sven Hanke
03:30 - 05:00 Home
05:00 - ??:?? Gregy
 
 
Lokomotiva zaduní již pošesté v Katovicích u Strakonic
Locomotive 6: Sven Hanke ve Strakonicích
Kulturní dům Katovice ve Strakonicích bude koncem září svědkem šestého pokračování party Locomotive. Poprvé se zahraničním hostem.
 

  Ahoj lidi, dlouho jsme se neviděli, ale to teď napravíme. Po roční odmlce jsme opět tady a s plnou parádou. Tak tedy, chceme Vás všechny pařmeny a pařmenky pozvat na, dá se říct už tradiční, podzimní mejdan party nebo jak vlastně chcete s názvem LOCOMOTIVE 6.

  Po bezpočtu bezesných nocích a předlouhých úvahách jsme se rozhodli zalovit i v jiném revíru než je naše zemička a povedlo se :-) Poprvé v naší historii bude headlinerem zahraniční DJ, resp. Němec.

  Jméno Sven Hanke není v našich končinách tak zvučné, jako jsou jména některých jeho německých kolegů, ale jistě se máte každý na co těšit. Sven vyniká precizním a rychlým mixem. Velmi rád kombinuje evropské a americké techno. Hraní se věnuje bezmála deset let. Z své vzory považuje the Advent, Oliver Ho, Cari Lekebusch. Jeho heslo je "Nikdy nezapomeň, odkud jsi, a kdo tě přivedl tam, kde právě jsi".  V Čechách se objevil například na Citadele.

  Drsňáka KaiserSozeho není jistě třeba dlouze představovat. Je dlouhodobým rezidentem snad největší party v republice ORION HALL, má za sebou vystoupení v zahraničí, například ve španělskému klubu One v Madridu, Kashmiru v Budapešti, zahrál si na velkých akcích Atomage v Srbsku, zahajoval May Day v Maďarsku.

  Dalším tahákem bude určitě vystoupení západočeské stoupající hvězdy Dje Homea, které vřele doporučujeme! Pokud jste ho ještě neslyšeli, uslyšíte proč!

  Výše uvedenou nádheru doplní všudypřítomný strakonický trojlístek Wobr, Byzzon, Gregy. Kdo chodí na Locomotive, zná J

  Na konec je třeba zmínit připravovanou soukromou WARM UP party, která se uskuteční 3.9. v klubu Sensi ve Strakonicích. Vstupné je kilo, ale lístek je třeba dopředu zarezervovat na sensi.klub@seznam.cz. Uvádějte prosím celá jména i s telefonním kontaktem. !POZOR POUZE PRO 50 VYVOLENÝCH! Vystoupí na ní NIKA77 z techno.cz, plzeňský Deen Ouvn, Wobr, Byzzon a Gregy. Určitě si jí nenechte ujít a pospěšte bude nával!
          

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016